Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips BT9810

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (134)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Klumpigt huvud så man varken ser eller känner vart man trimmar. Tycker inte heller den är så effektiv som jag hade hoppats. Positivt att den är vattentät.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag har testat många olika trimmers och ett problem är att de ofta har för stora munstycken så att man inte riktigt kommer åt. Den här har dock perfekt storlek och känns lyxig, då den är robust och ligger bra i handen. Knivskarp klippning och bra med längdinställningar. Snabb uppladdning, vattentät och kan användas i duschen om man vill. Rekommenderar starkt!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Riktigt fin kvalitet och utmärkt maskin. Gillar att de gått ifrån plastdelarna och använder metall. Det ger en känsla som man brukar få efter att ha varit hos barberaren. Rekommenderas varmt till den som gillar att styla skägg.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag vill börja med att säga att jag tyckte mycket om denna trimmer. Redan under uppackning ur kartong, så känns den väldigt lyxig, vilket är något jag uppskattar.

  Min skäggväxt är inte perfekt, och jag brukar därför köra på en "goatee-rakning". Philips Prestige utför denna rakning kanon, och det är lika enkelt att göra en kort rakning, som en mer stylad rakning med finess. Apparaten har många fler inställningar gällande längd än vad jag kunnat använda med mitt skägg, men jag är supernöjd över de inställningar jag nyttjat. Kan därför tänka mig att resten av inställningarna levererar med minst samma kvalitét.

  Det enda negativa men produkten är att den är aningen klumpig. Dock är jag ganska oerfaren, och har ej använt så många olika rakapparater, vilket kan bidra till denna känsla. Men, det tog mig några rakningar att få en känsla för grepp och funktionalitet i min rakning p.g.a storleken på produkten. Nu är det inget som stör mig längre.

  Batteriet är fantastiskt! Något som alltid varit jobbigt med andra rakapparater jag använt, är att de dör snabbt och måste laddas ofta. Det problemet existerar inte här. Jag har inte fått apparaten att ta slut på batteri en endaste gång, och jag har endast laddat den vid ett tillfälle. Detta är efter säkert minst 15 rakningar. Som sagt, så har jag inte det längsta skägget, men jag är mycket nöjd med batteriet.

  Sist men inte minst, så kommer Philips Prestige i en liten, och tålig väska, som gör det enkelt att resa med den. Jag har haft med mig den under två flygturer, och inget har efter dessa varit trasigt, eller på något sätt påverkat funktionaliteten i apparaten. Lika enkel att packa ned, som att packa upp igen.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Fick hem en Philips BT9810/15 Prestige för att prova och utvärdera. Har haft många olika rakmaskiner då jag ofta trimmer skägget eller rakar huvudet inför träning. Jag blev faktist riktigt besviken på maskinen. Jag tycker den är tung. Jag tycker inte alls det känns som en prestige maskin. Min philips oneblade QO6520 som är betydligt billigare är jag mera nöjd med, därför ger jag denna ett lögre betyg. Denna ska egentligen få en stjärna av mig, men får 2 , då jag kan tänka mig att den är bra för rygg eller större ytor, samt att batteritiden va rätt okej, men inte så mycket mera än det.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Känslan av den är kvalitet och grymt bra batteritid. Men den passar inte mitt skägg då den tar ojämn och jag tycker den är för klumpig.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Skäggtrimmern har en premium konstruktion. Rak-kvalitén är jämn och man behöver inte pressa hårt för att komma åt jämnt runt omkring. Gillade snurreglaget för att ändra raklängden men ett minus att man behövde ha ett löst extra huvud för längre skägglängder. Den fick inte heller bra plats i väskan.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  En effektiv och snabb trimmer som smidigt gör det möjligt att ändra inställningar för längd. Från att fintrimma till relativt långa längder utan att behöva byta ut huvudskaft. Upplever den väldigt precis pga av den integrerade stålkammen. Eftersom den är i stål så har den inte samma tendens att öppna / bredda sig medans man trimmar som många andra trimmers gör. Håret fastnar inte eller slits inte heller av trimmern. Bra batteritid men också smidigt att man kan använda den med strömkabel om batteriet är slut. Det medföljande fodralet är perfekt om man reser men det finns inget utrymme att förvara laddaren. Är generellt mycket nöjd med denna trimmer och skulle säga att det bland de bästa jag använt.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  This is the most amazing beardtrimmer I've ever used.
  It has a unique design and it feels and look professional. Cause it is 😍
  Philips Prestige BT9810 is a quality product that shaves even if the hair is like a horses tail or like cotton.
  You can shose from 0,2 mm up till ten precision.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Den glider som balsam mot huden och klipper knivskarpt och snabbt. Även när skägget fått växa några dagar för länge. Kvalitetsmässigt känns den väldigt välbyggd och ger en exklusiv känsla. Dock aningen tight reseetui men trimmern får plats om man är bestämd. Som med alla trimmers skulle jag gärna ha 0 mm som alternativ när man behöver renraka någon liten yta.

  Har även haft modeller som samlar upp det rakade skägget vilket är smidigt men det är såklart en lösning som påverkar helheten och jag kan köpa att det inte finns.

  Totalt sett en kanontrimmer som känns top of the line i konkurrensen.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Fick prova denna genom Buzzador.
  Trimmern är ett kvalitetsstycke. Den känns robust och inte plastig. Den klipper jämnt och effektivt när man gör som instruktionerna säger. Går att användas vid laddning. Det enda negativa är att jag saknar en nära klippning ned mot 0.2mm

  I KARTONGEN
  Bara ett munstycke ingår vilket är till för de med längre skägg.
  Den medföljande reseväskan som rakapparaten ligger i känns stadig och högkvalitativ.
  Jag gillar att paketeringen är minimalistisk så man slipper släpa med sig 15 plastmunstycken.

  LADDNING
  När trimmern pluggas in i laddkabeln så kan man direkt aktivera trimmern vilket är något jag inte är van vid OneBlade och Philips Multigroom Series 7000.
  Osäker om detta är en bugg eller en feature att det ska gå att raka sig när den är inkopplad? Jag gillar det iallafall.

  Från tomt batteri till efter bara 5 minuters laddning så går trimmern igång på full hastighet vilket är nice jämfört med endel andra trimmers som istället går ned i hastighet ifall batteriet har dåligt med kraft.

  Har dock inte testat att trimma med lågt batteri så osäker på hur länge det håller.
  På 15 minuter är 33% laddat och på drygt 40 minuter fulladdad.
  Har hädanefter trimmat skägget med den kanske 4-5 ggr och den är fortfarande fulladdad.

  TRIMNING:
  Metallhuvudet känns väldigt kvalitativt och skönt mot skägget. Ger en väldigt jämn klippning utav skägget och känns stadig.
  Det jag saknar är en riktigt nära klippning ner mot 0.2mm.

  När jag trimmar skägget kändes det inte bekvämt eller som att det trimmade så effektivt när jag trimmade medhårs. Trimmade man däremot mothårs så klippte den väldigt effektivt och jämnt. Vissa gånger vill jag inte alltid trimma mothårs.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Riktigt fin exklusiv apparat. En tyngd som gör det bekvämt i handen när man rakar sig. Perfekt för att fixa till en riktigt snygg mustasch.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Enkel att använda! Skägget blir stiligt! Exklusiv känsla! Har inget att klaga på!
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Trimmern får godkänt. Den känns stabil och rejäl, vilket är positivt. Dock tycker jag att den är lite väl stor och klumpig. Det följer med en väska och en kam men ingen olja, vilket det alltid brukar göra. Denna trimmer passade inte riktigt mig och min hy, den gled väldigt dåligt och jag kände ganska snabbt att jag ville tillbaka till min gamla trimmer.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Har tidigare använt mindre och lättare trimmers som har fungerat väldigt bra. Denna är otroligt bra, dock lite stor i storleken.

  + Justerbar. Man kan lätta ställa in den på hur kort man vill ha det.
  + Bra och stabil byggkvalitet

  - Inte så jättelätt att rengöra
  - Ibland måste man dra på samma område 2-3 gånger för att det ska bli jämnt.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Philips BT9810 gav ett bra första intryck, paketeringen var bra och det följer en slimmad väska för apparaten.
  Det går snabbt och skägget blir nästan lika kort, 0,4 mm är det lägsta i trimlängd. Jag har tidigare använt olika apparater men för mig så är Philips är helt överlägsen. Med andra behövde jag trycka hårt mot huden och upprepa rakningen gång på gång för att få resultat.

  + Snabb rakning
  + Smidig och slim väska
  + Stark (klarar tjockt hår)
  + Ingen irritation på huden
  + Luggas inte
  + Kvalitetskänsla
  + Snabb laddning
  + Inbyggd längd inställning
  + Batteritiden är bra

  - Saknar plats för laddare i väskan
  - Trimmerhuvudet sitter på ett lite ologiskt
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  I samarbete med Philips har jag testat den fantastiska bra trimmern # bt9810buzz och kan säkert rekommendera detta för att trimma både ansiktet och botten, bra och hållbart batteri som är en sällsynt sak under dagen.
  #buzzador
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips har jag haft nöjet att testa detta. Massiv trimmer. Kanske något stort, men fördelen är stort batteri = lång livslängd innan det måste göras. Alla detaljer verkar solida på den här. Sylkvasse knivar, men det måste förväntas av alla nya gräsklippare. Efter mycket användning i över en månad är knivarna fortfarande lika vassa, så det blir spännande att se hur länge de stannar så. Bra maskin att hålla i. Ser att någon tycker att den är lite tung, men jag gillar vikten av den. Bra och exakt maskin, vilket gör att jag lyckligt trimmar mitt skägg ett par gånger i veckan. Också plus för ett bra fall när du åker ut för att resa. Hittills är jag väldigt glad och kan utan problem rekommendera det om du letar efter en bra skäggtrimmer
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Fungerar bra för att klippa hår. Något tung maskin.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  En av de bästa skäggtrimmerna jag har provat. Det är otroligt exakt i längdinställningen. Stålkammen på maskinen hjälper den att vara exakt och fin i den inställning du väljer.

  Den har bra batterikapacitet och laddas snabbt. Vattentålig och lätt att rengöra.

  Har haft flera trimmare från Philips tidigare och de har mer plastkänsla. Den här verkar robust och solid. Oser kvalitet.

  Det grepp du borde ha på maskinen bidrar också till att du kommer närmare och känner att du har bättre kontroll över rakningen.

  Mycket nöjd med detta och rekommenderar det :)
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Tung och solid maskin. Du känner till kvaliteten till hands. Laddar snabbt och skär bra. Kan vara en antydan till att släpa om man är för snabb. Kan vara lite bredare klippor, men vad gäller skägg är det ok. Mycket naken!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Vackert grepp och skär otroligt jämnt och exakt.
  Bra batterikapacitet och laddas snabbt.

  Rekommenderad
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Designen är bra, greppet är ännu bättre. När jag skulle använda den upptäckte jag att batteriet var tomt, men det spelade ingen roll eftersom det laddas på några minuter! Härlig att använda, fluffar inte. Den skär snabbt och jämnt. En av de bättre jag har provat!

  Nackdelen är att det finns hår överallt.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Fantastisk maskin!
  Det är väldigt effektivt och jag har aldrig spenderat mindre tid på trimningen förut. Maskinen känns robust och är inte irriterande i badrummet.

  Det enda jag har att skylla på maskinen är att skägghåren kastas överallt.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har drivit med skäggtrimmer i 10-15 år och har haft ett antal olika maskiner. Detta är utan tvekan det bästa. Det har också en bra känsla för kvalitet.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Mycket nöjd med gräsklipparen, handtaget är bra att hålla, lätt att få raka och fina linjer och lätt att rengöra.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Mycket bra byggkvalitet, men känns lite för tung för att vara skäggtrimmer. Trimmar jämnt och fint. Känns bekvämt mot huden.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Jag fick detta för testning från Buzzador.

  Som skäggtrimmer fungerar det bara bra, det känns lite obekant först att skärbladen är på vad som känns som ryggen, men det här är mest vanligt.

  Maskinen har skarpa blad och bra justeringsalternativ, men ingen uppsamlare, som lätt sprider skäggrester över badrummet. Som hårklippare har den också bra justeringsalternativ, och det är kanske den här trimmern är bäst lämpad för.

  Sammantaget en helt OK trimmer, kanske bättre för dem som vill ha korta hårklippningar än för daglig skäggtrimning.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Massiv trimmer. Trims jämnt för att fin. Rätt att radera en bra trimmer 👍🏻
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Mycket bra trimmer. Mycket mindre fluffig känsla än jag har upplevt från andra trimmare, känner inte att det skär skägget. Enda minus är att du inte kan välja längder längre än 1 cm. Och när jag valde trimmerlängden var skägget ungefär 0,5 cm långt, vilket är för kort för mig.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Mycket bra trimmer!

  - trimmar skägget bra, jämnt resultat.
  - mycket lätt att justera längden
  - lång batteritid
  - lätt att rengöra, fördel att den är vattentät
  robust och exakt

  Några minus
  -kunde ha varit plats för laddare i fallet för trimmer
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  helt super maskin, trimmar skägget utan att släpa.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Enorm vacker trimmer från Phillips, tung och bra. Lätt att arbeta med.
  + till och med trimning
  + vackert utförande
  + lätt att rengöra
  + fin förvaringslåda
  + bra batteritid
  + ergonomisk

  - kanske lite tungt för vissa
  - STIFF-pris
  - laddningsporten är på undersidan
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Fin och solid. Kraftfull justering av blad och längd, fin förvaringsväska.
  ÷ Fäst inte annat än gräsklipparen i påsen
  ÷ Utborrning med laddningspunkt under gräsklipparen, så den måste vara ostabil på sidan för att ladda.
  ÷ blir ojämn skärning på huvudet
  ÷ högt pris