Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Avent SCF395

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Bröstpumpar (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.45)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 mån sedan
  I samarbete med Philips så har jag fått testa denna bröstpump. Jag har haft både en manuell och elektrisk innan som jag inte tyckt fungerat optimalt och även gjort lite ont. Så jag blev överlycklig när jag testade denna, Den är mjuk och skön och fungerar jätte bra för mig! Både lätt att använda och göra rent och ett plus förvarna snygga designen!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  I samarbete med Philips har jag testat Philips avent bröstpump. Jag började använda bröstpump initialt för att få igång mjölkproduktionen då jag inte hade så mycket mjölk i början när min bebis kom. Jag är mycket nöjd med Philips avent pumpen. Den är liten och smidig, pumpar jättebra, bröstpumpskudden är mjuk och ger en behaglig komfort vid pumpning. Jag fick igång min mjölkproduktion mycket bra med den och när mjölen väl rann till kom det så mycket mjöl att jag valde att pumpa och lägga i kylen för flaskmatning. Det har funkat väldigt bra för mig och min bebis.
  Bra med pumpen:
  1. Pumpar mycket effektivt Och smärtfritt
  2. Är tystlåten, går att använda även när bebisen sover, har testat en annan pump som lät mycket mer
  3. Liten och kompakt, lätt att ta med sig i väskan
  4. Kompatibel med många andra flaskor av andra märken viket har varit superbra för oss för vi hade hunnit köpa flaskor av andra märken och de passade bra med denna pump
  5. Snygg design
 • Perfekt
  6 mån sedan
  I samarbete med Philips så har jag fått testa denna bröstpump I ca 2 månaders tid. Jag har haft en manuell innan som jag tyckt gjort lite ont så när jag fick chansen att testa denna så blev jag helsåld. Den är mjuk och skön och känns inte alls. Den har en snygg design och är enkel att förstå sig på. Den är som en dröm för bröstet. Jag som inte pumpar jätteofta tycker att den är rätt enkel att rengöra. Den är relativt tyst så den stör inte om man gör annat under tiden. Jag skulle definitivt rekommendera denna till alla. Älskar den.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Det här är andra elektriska pumpen jag testar och även testat en manuell också men detta är helt klart den bästa av de tre!
  Den är så smidig att ha o göra med. Inget smalt rör att diska, snygg design, lätt att hålla ren - går tom att köra i diskmaskinen! Den manuella jag testat förut tycker jag lätt kan göra ont i själva utsuget men denna känns mer mjuk och som att det är bebisen som suger. Att den även går att justera på flera olika sätt hur den ska suga är ett stort plus! Det är då lätt att hitta ett liknande mönster som bebis har.
  Varför den inte får 5/5 i betyg från mig är endast för att bebis har svårt för dinappen i flaskan som kommer med.
  Helt klart värd den lilla summan som pumpen kostar. Skulle rekommendera den till alla!
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Detta är andra bröstpumpen jag prövat.
  Den är betydligt tystare och har en snygg design på själva pumpen.
  Den har ett mjukt pumpande tag.
  Det som är bra också är att själva tratten passar till alla.

  Enda negativa jag har att säga om pumpen är att jag tycker att delarna är lite svåra att sätta på då dom är av mjuk silikon, så de blir lite pilligt. Och att det inte är sladdlös.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  I samarbete med Philips har jag under ca 1 månads tid fått testa denna bröstpump och jag kan varmt rekommendera den. Den är tyst, effektiv och framförallt mycket behaglig. Har testat andra pumpar tidigare och detta är överlägset den med högst komfort.
  Som med alla pumpar är det många små delar vilket gör att det tar lite tid att rengöra den och använder man den flera gånger per dag är det lite jobbigt.
  En annan nackdel är att plasten inte riktigt är helt genomskinlig och jag upplevde att det var lite svårt att följa med på hur mycket som kommer när man pumpar.
  Men på det stora hela är jag mycket nöjd och kan varmt rekommendera denna produkt.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  I samarbete med Philips. Har nu testat pumpen några gånger i veckan de senaste 3 veckorna och tycker den fungerar riktigt bra! Får ut mer med denna pump än med den andra jag har här hemma (som dock är manuell). Bra med olika inställningar, den är lätt att hålla i, känns knappt att man pumpar. Enda negativa jag kan komma på är att man måste sitta nära ett eluttag, det hade varit skönt med batteri/kunna ladda den så man kunde sitta bekvämt exempelvis i soffan eller sängen.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Jag är riktigt nöjd med denna elektroniska bröstpump. Jag har använt den vid tillfällen då vi åkt iväg och jag inte velat amma ute. Det jag gillar med pumpen är att den har stimuleringläge och pumpläge. Även att de finns olika nivåer för de olila lägena. Detta gör att mjölken kommer ut fortare. Jag tycker med en vanlig handpump så får jag inte alls ut lika mycket som med en elektronisk! Jag kommer absolut inte kunna gå tillbaka till en vanlig pump efter att ha testat denna! Lilltjejen är ju inte så jätte förtjust i att ta flaska egentligen. Men de har gått bättre och bättre för varje gång hon har fått flaska.

  Jag gillar utseendet på motorn, den vibrerar rätt mycket. Inget som stör men värt att nämnas. Jag har inte så mycket att klaga på. Kanske att det hade varit skönt om den var helt sladdlös att man laddade upp själva motorn så den kunde vara trådlös istället. Annars älskar jag den! Jag tycker den verkligen är prisvärd och rekommenderar den verkligen
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  I samarbete med Philips. Jag tycker att det är en skonsam och effektiv bröstpump, mina bröstvårtor blir inte heller ömma efter pumpning alls. Jag tycker även att jag får ut mer mjölk på mindre tid med denna pump än med den andra bröstpumpen jag har hemma. Snygg design och munstycket är skön att hålla vid pumpning. Bra att den har olika stimulering- och pumplägen då ibland behöver man mer och hårdare pumpning, ibland mindre. Enkel att förstå när man ska sätta igång den. Skönt att den inte låter så mycket om man måste pumpa på natten. Det enda negativa tyckte jag är att den inte funkar utan sladd, hade varit underbart om man hade kunnat ladda den eller om den kunnat gå på batterier om man inte har tillgång till eluttag. Jag har testat bröstpumpen i över 1 månad och är väldigt nöjd, rekommenderar den verkligen till dig som pumpar lite oftare än "någon gång ibland" då priset kan upplevas som högt.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Lätt och smidig pump men samtidigt effektiv. Väldigt många sugnivåer och lätt att förstå hur den funkar. Jag är supernöjd!