Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ZenBook 14 UX425JA-PURE2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Laptops (Bärbara datorer) (385)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  + Snabb
  + Kvalitetskänsla på chassie, tangentbord mm
  + Ingen bloatware
  + Locket går precis så där lagomt tungt att öppna, dvs man behöver inte bryta isär datorn som på så många andra laptops då man ska öppna den
  - Locket är vridstyvt, men ramen är runt skärmen flexar då man tar
  i den. När man tar i ramen för att justera vinkeln så kan man se hur det påverkar lcd-panelen i form av färgskiftningar
  - I samband med alla uppdateringar så kom det även en uppdatering av BIOS och jag tror att det var i samband med just den uppdateringen som HDMI samt ljusreglaget för den inbyggda skärmen slutade fungera. Datorn hittade ingen lösning själv men på ASUS hemsida hittade jag en uppdatering av Intel-drivrutinerna och det löste problemet.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Har använt denna laptoppen i över 2 år nu.
  Fördel:
  Grym design och perfekta prestandan för arbets/skoldator, pga integrerat grafikkort så är batteritiden sjukt bra med (11-13 timmar i början), är även extremt portabel och har en extremt skönt tangentbord.
  På grund av hur täckande skärmen är så får du en 13 inch laptop med en 14 inch känsla och i kombination med den grymma skärmen så känns det som att du kör på 1440p skärm. Så har du föreläsningar med denna så får du plats med annat på laptoppen.

  Nackdel:
  Musplattan är dock katastrof så en trådlös mus rekommenderas starkt med denna laptoppen.
  Ljudet på laptoppen är overall bra men prestandan orsakar så att ljudet brusar ibland då man kör in hörlurar in i datorn.
  Bruset försvinner enbart då man har startat om datorn och finns fortfarande kvar även man drar ut hörlurarna.

  Trådlöst bluetooth kopplingar är extremt instabilt och strular som bara den med, är näst intill ovärt att använda bluetooth prylar på denna datorn.

  Tillräckligt dålig grafikkort för att inte kunna spela fast samtidigt vara oskiljbar med en 30000kr stationär dator när det kommer till absolut allt annat (som inte video editing eller CAD).

  Slutsats:
  Datorn har sina för- och nackdelar, på grund av att alla bra laptops bara säljs i USA och på grund av att importkostnaden från USA till Sverige på något sätt dubblar priset så är detta det bästa som finns i Sverige.