Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Demon's Souls (PS5)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Avsevärt bättre grafik, men i övrigt är Demon's Souls precis lika oförlåtande nu som då. Bluepoint Games, som står bakom denna remake, har hållt sig väldigt trogna originalet och knappt ändrat någonting alls, på gott och ont.
  Det positiva med det är att det tighta gameplayet hålls intakt, men samtidigt får vi fortsätta dras med många av irritationsmomenten från PS3-spelet, som att man ständigt måste ta hänsyn till World Tendency, Character Tendency och var olika NPCs befinner sig för att komma åt alla quests och all loot som spelet har att erbjuda. Det är en snårskog utan dess like, där du måste göra allt i exakt rätt ordningsföljd, för annars kommer du permanent missa massor av saker du sen bara kan komma åt genom att fortsätta in på New Game+, som är betydligt svårare än första varvet.
  Det är helt omöjligt att reda ut utan en guide, och även med en guide så är sannolikheten stor att du råkar missa något eller att hela spelrundan blir sabbad pga att någon NPC dör av en eller annan anledning.
  För egen del blev jag permanent utelåst från att kunna möta en av extrabossarna, som man måste besegra för att få den bästa armorn i spelet, enbart på grund av att jag tydligen missat att prata med en NPC på en specifik bana vid en specifik tidpunkt.

  På det stora hela är Demon's Souls väldigt välgjort, men frustrationsmomenten är många och ibland känns speldesignen lite väl oförlåtande eller rentav orättvis. Dark Souls-spelen kom med många välbehövliga förbättringar, så om du inte spelat något Souls-spel alls skulle jag rekommendera dig att börja med något av dem istället.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Otrolig grafik
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Har inte spelat den gamla versionen men tyckte detta var riktigt bra. Snygg grafik, massor av detaljer. Gillar även att det inte finns olika svårighetsgrader, blir lite mer utmanande. Klarar du inte en boss så levla upp din gubbe och prova igen när du är starkare