Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Sonicare DiamondClean 90000 HX9911

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Eltandborstar (60)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Bra tandborste men har under garantitiden på två år ersatt tre stycken som bara slutar ladda och därmed dör, efter garantiperioden så har den börjat dö igen fast med att motorn går ner i varv typ var 10 sekund. Dålig kvalitet men väldigt bra när den fungerar. NetOnNet skötte dock garantiärenden perfekt, eloge till dem.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Har haft den nya borsten HX9911 i snart en månad och den fungerar riktigt bra, det är grym! Den borstar tänderna riktigt bra, de blir renare än övriga eltandborstar av annat känt fabrikat (har provat dem också i drygt 10 år, så jag vet att Philips är bättre).

  Funktionen som talar om om man trycker för hårt mot tandköttet fungerar perfekt.

  Har dock inte testat blåtandsuppkopplingen till smart mobil och rådgörning via smart app.

  Till skillnad mot min äldre Philips tandborste som bara hade en knapp för alla funktioner, finns det numera två knappar, en knap renodlad on-off, och en knapp för olika inställningar.

  Rese-fodralet är bra vid resor, inbyggd laddare i den.

  Nu återstår bara att se hur länge den kommer att fungera.
  Min tidigare Philips tandborste (av annan modell) överlevde 3½ år innan den plötsligt lade av. Jag får väl hoppas att denna modell klarar detta också. Registrerar man sin tandborste hos Philips med kvitto inom en vecka så har man ett år extra garanti, dvs jag har nu 3 års garanti.

  Avdrag en stjärna för att den är tillverkad i Kina, och trots låg tillverkningskostnad så var denna tandborste näst intill svindyr! Men bra.

  Tips: Känner du någon som bor i Holland, så be dem köpa den via online handlare i Holland, t.ex amazon.nl, och man får då duo (tvåpack) för ungefär samma pris som en tandborste kostar i Sverige, men Holländska handlare får inte leverera dessa till Sverige.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Haft två och båda höll i ca 1,5 år . Borstar bra