Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica ActiFry Extra AG7200S0

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Fritöser (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Över alla förväntningar! Inte nog med att man kan fritera i princip vad som helst, man kan laga en hel massa rätter som vi aldrig hade kunna tänka oss så det här i princip den enda maskin vi använder till vår matlagning nu för tiden.
  Den är otroligt smidig, den är rymlig, den är lätt att rengöra och har blivit en enorm hjälp i vår vardag.
  Rekommenderas till 100%!
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  En fin och väl fungerande fritös. De chicken nuggets jag körde i maskinen blev mycket goda och trevliga. Jämt friterade och de såg gyllene och fina ut runtom. Smakade kanon! Kommer helt klart att använda denna för att göra nuggets igen och utforska vidare med andra maträtter. Det är dock två saker som drar ner betyget lite för mig. För det första har jag haft problem med maskinens storlek, den är mycket stor i mina ögon jag rekommenderar därför att ni mäter upp hemma så att ni har plats för denna. Har dock ingen aning om den är större eller mindre än konkurrenter. Den andra saken är att veven som blandar upp maten man friterar och skapar en så fin och jämn krispig yta även förvandlar pommes frites (sötpotatis som jag testade) till mer av ett mos än krispiga pommes. Har inte funnit en inställning för att stänga av veven men för mjukare saker är den kanske lite för kraftfull i veven.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  med det jag hittills testat så är det över mina förväntningar verkligen! Har testat kyckling, kött, grönsaker och pommes. Allt smakar bra och får en härlig yta. verkligen jättenöjd och barnen älskar maten som görs där
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Detta är en bra köksapparat för människor
  som vill ha bra resultat på ett komfortabelt
  sätt. den friterar snabbt och bra får en grymt
  bra yta från kyckling till potatisklyftor.
  rekommenderas för alla - barn med föräldras översyn
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Riktigt bra och enkel produkt att använda, smidigt med timern och tycker det är en fördel med få knappar. "Armen" som rör runt maten inuti är ett stort plus då man slipper göra det själv och då slipper ytterligare ett moment. Jag tycker att maten blir bra tillagad, knaprig och får fin färg. Enkel att diska och göra ren.
  Enda nackdelen jag ser med produkten är att den dessvärre låter väldigt högt under användning.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Jag skulle rekommendera Tefal Actifry Extra till dem, vem gillar om pommes och allt friterad mat, men tycker att minska olja i sitt liv. Till dem, vem tycker inte om stå och laga mat och behöva mer extra tid.
  Det är väldigt simpelt att använda maskinen, du behöver inte göra någonting i princip när du lagar mat. Stäng och glöm. Maten som ska tillagas blandas automatiskt kontinuerligt.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Bästa produkten! Nu kan vi inte leva utan den