Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Poco F2 Pro 256GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Mobiltelefoner (71)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Denna mobil är jättesnabb. Kameran är extremt bra, inställningar som kan anpassa sig efter spel du spelar är ett stort plus.
  Jag gillar att kameran inte sitter på skärmen för då kan den inte gå sönder om man tappar mobilen.
  Inte för att jag tappar mobilen ofta.
  Att man får ett mobilskal med mobilen är också ett plus för jag kunde inte hitta ett jag tyckte om.
  Köpt på inet.se
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Köpte denna mobil för bra pris för flaggskepp, platt skärm, pop-up kameran och att den var väldigt snygg och det var den och väldigt skön i handen med! Bra batteritid med har den. Räcker flera dagar för mig.
  Men sådär nöjd med denna för ej bra kamera och saknar massor av basfuktioner som auto-mms, stegräknare, klippbricka och en always on display som bara är på och funkar i dagsljus med flera saker. Sen tycker ej om att alla appar ligger en rörig smörja i applådan som ej går att ändra. Sen försvinner mycket i den rundade hörnen och längs sidorna på skärm. Men så är det nog med många andra mobiler. Men gränssnittet är i övrigt väldigt lätt och trevligt att hitta i. Bra skärm är det med tycker jag. Har inga problem att nå över den stora skärmen, fast har mindre händer.
  Sen kommer man till den stora nackdelen med denna mobil som är kameran, så inte är bra alls. Har svårt för sol, mulet, mörkt inomhus och mat/bak-bilder. Men är bra på produktbilder om dagsljus och vybilder om lagom soligt. Men om man är stadig nog så kan man få väldigt skarpa och coola bilder med macro kamera. Långt över förväntan där. Men alla andra bilder på saker/mat blir väldigt kallvita och otrevliga oavsett vilken ljus det är naturligt. Sen vid vybilder vid full sol blir bilderna kraftigt dåligt "photoshoppade". Tar bara bilder i 12 megapixel om man inte vill ha en bild som bara täcker halva skärmen, då 64 megapixel. Trodde mobilerna kommit längre på 4 år från min LG G5, men den är fortfarande bättre än denna.
  Sen vill lägga till att Poco/Xiaomi inte har någon support om man vill ha hjälp med mobilen mjukvarumässigt.