Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG SN11RG

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Hemmabiosystem (47)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  19 dagar sedan
  Blev positivt överraskad. Efter en oerhört krånglig installation där instruktionerna stämde illa överens med verkligheten så tycker jag ändå att systemet spelar bättre än förväntan. För priset 6990kr är det ett kompetent system men man ska som sagt inte vara helt förlorad när det gäller att trixa lite för att få igång grejerna, för instruktionerna/manualen är i bästa fall bristfällig och hänvisar bl. a till fel app (LG har tydligen släppt en ny som man får veta när man installerat den appen manualen hänvisar till).
 • Perfekt
  23 dagar sedan
  Mycket kompetent system, rätt kalibrerat, inställt och finjusterat. Kör "AI Sound" för TV-serier, film och liknande som inte har högupplösta spår och "Music" för musik. Vid volym 15 börjar det hända grejer, och då finns det ändå steg ända upp till 40, för den som vågar. Vid 20-25 är det rejält tryck i ljudet och basen är tajt och tung. Jag finner det inte orimligt att det här systemet lanserades med ett pris på 15k, men när man nu kan få det för 6990 (själv köpte jag det i paket med LG OLED77CX för 35, extremt prisvärt i min mening), är det inget annat än ett fynd.

  Ta dig tid att finjustera in systemet, så att det passar till den miljö där du har placerat det, för bästa upplevelse. AI-kalibrering kan göra stor skillnad - eller försämra upplevelsen, beroende på omständigheterna. Kan sammantaget varmt rekommendera köp.
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Hade tidigare föregångaren LG sj9 och den var ordentligt buggig, handskakningsproblem Hdmi/arc, fastnade i optiskt läge och man var tvungen att återställa Tv/soundbar och börja om från ruta 1.
  Jag hoppades på att man löst problemet iom eArc på SN11RG och till en början verkade det fungera men efter ett tag började problemen.. Tappar ljudet, konflikt mellan tv/soundbar, ställer sig i mute osv. Tvungen att återställa allt igen.
  Har testat med LG/Sony/Philips som tv-källa + ett antal kvalité premium 8k etherneth "superhiteckmegaend"-kablar, samma problem. Lg's support vet om alla buggar men de är hopplöst slöa med skicka ut ny mjukvara.
  På AVforum's SN11RG-sida finns det i skrivande stund 3241 inlägg om denna soundbar, hälften handlar om div buggar.

  Ljudet: När den väl fungerande så lät alltig ok efter lite trixande med Kalibrering och höjning av center för att få tydlig dialog.

  Tyvärr åker den tillbaka pga alla buggar.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Helt klart värd pengarna, inte lika bra ljud som i samsungs toppmodell dock betydligt bättre "immersion".

  Hade båda hemma och det var denna som inte skickades tillbaka.