Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei MatePad T8 8 16GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Surfplattor (40)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Den är helt ok men enda nackdelen är att den inte har play store utan en egen store som inte har alla appar inget youtube eller google appar
 • Dålig

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Ganska funktionslös surfplatta då MatePad T8 saknar allt stöd för Googles produkter. Detta innefattar alltså kända appar såsom Gmail, Youtube, Google Kalender och i synnerhet Google Play store där man vanligtvis laddar hem sina nya appar.

  Det finns däremot en alternativ kinesisk app store som Huawei tillhandahar med diverse kopior av kända appar. Men de apparna kraschar i tid och otid då Android på plattan inte är helt original utan någon open-source variant de valt att modifiera tills att stabiliteten tog skada. Lyckas du mot förmodan få det att fungera kan du inte ladda hem exempelvis Snapchat eller Facebook från denna app store heller då dem helt enkelt inte finns.

  Jag hade inte rekommenderat så många att välja denna i dagsläget tills att dessa brister blir åtgärdade. I synnerhet med en mer attraktiv app store. Lägg till 500kr istället och köp en platta med stöd för play store. Det är trots allt apparna som gör produkten, inte bara att den ser fin ut i bokhyllan.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Så onödiga kommentarer! Om man gör lite research så är det inte så svårt att lddda ner Google play! Bara för att huawei inte har installerat Google play så betyder inte det att de är omöjligt att ha det! Googla: ”Download Google play store APK” and then install it and problem solved! Thankme later /salovapes everywhere