Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 70PUS7855

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (226)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  + Bildkvalitet
  + Ambilight
  + Priset
  + Många ingångar. ARC på alla tre HDMI.
  + Kan placera fötterna på två olika ställen under TVn.
  + Alla anslutningar går antingen nedåt eller åt sidan (vänster sida).

  - Smart-TV och få appar. Hade varit trevligare med Android TV.
  - Ljudet (som alla Tv-apparater).
  - Fördjupning/utbyggnad längst ner bakom TVn som gör att man måste ha fästen eller distanser som bygger minst 25mm vid väggmontering.

  Först gav jag en stjärna i betyg när jag upptäckte två pixlar bredvid varandra som alltid lyste grönt. Men efter kontakt med Philips så skickades TVn in på verkstad och de bytte panel. Nu är TVn tillbaka och jag ändrar mitt betyg.
  För priset 7690 kr som jag gav är det helt otroligt stor och bra bild. Jag undrar mest hur man kan tillverka så stora paneler och skeppa dessa gigantiska paket för ett så lågt pris, och det gäller även andra märken.
  Jag har inte de högsta kraven på bildkvalitet. I så fall hade jag köpt en oled eller qled. Men med mina krav så tycker jag svärtan och bildkvaliteten är över förväntan. Färger och ljusstyrka är jämn över hela bilden och jag ser inga ojämnheter från bakgrundsbelysning. Ambilight är väl ganska trevligt men inget krav för mig.
  Nackdelen med TVn är smart-TV-delen. Netflix finns förinstallerat och det går att ladda ner fler appar, men jag tror inte SVT play finns. Nu använder jag uteslutande Apple TV så jag lider inte av det.
  Tv-ljudet duger till att se på rapport och den typen av program. Jag vet inte någon TV som har bra ljud utan kör 5.1-system och använder aldrig de inbyggda högtalarna.
  Tyvärr blir inte tv-programmen bättre med stor TV... Möjligtvis Paradise hotel (Obs! Det var ett skämt).