Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Russell Hobbs 25892

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Russell Hobbs Elvispar (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.08)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Russel Hobbs så har jag fått testa deras elvisp tycker det var ganska för mycket turbo i den annars tyckte jag om den fin var den cool färg
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med russel hobbs.
  Jag fick hem denna elvisp och blev snabbt förtjust i den! Snygg design, härlig att jobba med och den är smidig att anävda. Jag är supernöjd!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Russel Hobbes har jag fått möjligheten att prova den här. Den är inte bara något av den snyggaste elvispen jag någon gång sett, den är också tyst och effektiv. Både visparna och degkrokarna håller hög kvalitet. Mycket nöjd
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  I samarbete med Russel Hobbs har jag fått möjlighet att testa denna elvisp. Jag trodde först att det skulle vara en vanlig, simpel elvisp. Men icke sa nicke! Ballongvispen är av mer nytta än man kanske tror, och de andra visparna funkar precis lika bra. Min favoritfunktion är dock hur den är tänkt att organiseras - den lilla lådan man kan lägga ner både vispar och sladd är så oerhört smidig och sparar så mycket utrymme!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Russell Hobbs fick jag en möjlighet att testa denna snygging.
  Det som gladde mig mest, förutom att den är fin att titta på, är styrkan, riktigt kraftfull redan på lägsta hastigheten. Underbart med en elvisp som är så stark. Kan ärligt säga att den är min nya favorit
  Den kommer med en låda där man får rum med vispar, degkrokar och en ballongvisp. Man stoppar ner sladden och ställer på elvispen, så har man allt på samma ställe, och man slipper leta i sina lådor efter vispar.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Russel Hobbs så fick jag hem denna fantastiska elvisp. Den är så otroligt smidig att använda sig utav, det går så snabbt att få till vispad grädde. En ny favorit i köket helt enkelt!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Russell Hobbs har jag testat denna behändiga elvisp.

  Den kraftfulla elvispen gjorde grädden snabbt fluffig. Lätt att diska och lätt att hålla i då den inte är klumpig.

  Det ingår en ballongvisp, två vanliga vispar och två degkrokar!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  I samarbete med Russell Hobbs har jag fått testa denna elvisp som har blivit en ny favorit i köket.
  En kraftfull elvisp med 5 olika lägen , det har aldrig gått så snabbt att vispa grädde.. Lätt och väldigt smidig att använda och rengöra.

  Bra kombo med vanliga vispar, degkrokar och ballongvisp och en smart förvaringslåda. Extra plus för att den är tystgående och jag bara älskar den rosa färgen, ett måste i köket.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Russell Hobbs fick jag äran att testa denna elvisp. En kraftfull elvisp med 5 olika lägen med bra maxfart som snabbt uppnår bra resultat. Relativt lättviktig och väldigt smidig att använda.

  Till den fina elvispen medföljer en smidig förvaringslåda för alla redskap. Bra kombo med vanliga vispar, degkrokar och ballongvisp. Praktisk, smidig och 100% nöjd med funktionen.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Russell Hobbs fick jag möjlighet att testa denna kraftfulla elvisp. Jag älskar att både baka och laga mat så jag måste säga att denna elvisp var över mina förväntningar.

  Den kraftfulla elvispen gjorde min tigerkaka superfluffig och fin sen gick det supersmidigt att diska av visparna. Jag testade även att göra en potatispuré med elvispen och det fungerade galant!

  Man får en låda, en ballongvisp, två vanliga vispar och två degkrokar tillhörande vispen så nu känner jag mig helt utrustad för en vår med bak.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Russell hobbs så har jag fått äran att testa denna elvisp.
  Då vi är en familj som gillar att baka så kom denna väl till hands! Att vispa grädde har aldrig varit så lätt och grädden blir väldigt fluffig tack vare de unika helix visparna!

  Till elvispen tillkommer även en förvaringslåda där alla visparna får plats så du riskerar inte att tappa bort dom.
  Med denna elvisp så får du inte vara otroligt snygg design utan du får även en kraftfull maskin.
  Rekommenderar verkligen!