Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bosch BSS81POW

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bosch Dammsugare (218)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Har testat Bosch Umlimited 8 i några veckor nu och är faktiskt helnöjd. Bra komplement till den vanliga dammsugaren.
  ➕ Enkel och smidig
  ➕sladdlös
  ➕ Superlätt att använda
  ➕ Funkar superbra på mattor
  ➕Det märks verkligen att den samlar upp hundhår och damm
  ➕Flera munstycken ingår
  ➖ Svårt att nu in i hörnen
  ➖Ganska dyr
  ➖Ersätter inte den vanliga dammsugaren fullt ut.
  ➖Colliehår fastnar i munstycket men går lätt att ta bort.

  Vill du ha vardagslyx så är den något för dig!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Testade denna dammsugare genom Buzzador som har ett samarbete med Bosch. Jag hade höga förväntningar på denna dammsugare då jag hade scoutat en del på Dyson och Electrolux innan. Blev väldigt imponerad av denna dammsugare. Genomtänkt hela vägen, smidig, bra grepp och munstycken. Mest är jag nöjd med sugkraften som gjort det möjligt att jag kan skrota stora dammsugaren. Har kört den flitigt i källare, alla rum i huset och olika underlag, funkar lika bra på allt. Rekommenderar denna Bosch starkt!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Bosch och Buzzador har jag fått testa deras Bosch Unlimted ProPower skaftdammsugare med modellnr: BSS81POW och jag har lagt ungefär två veckor på att testa alla olika aspekter med den här dammsugaren.

  Mina intryck är mestadels positiva även om det finns ett par områden jag skulle vilja förbättra!

  Rent generellt är det en snygg dammsugare med de tillbehör och funktioner man kan vänta sig av en dammsugare i den här prisklassen. Den kommer med fyra olika munstycken, en dockningsstation, en batteriladdare samt ett mindre tillbehör för att kunna fästa extra tillbehör på dammsugaren. De två eldrivna borstmunstyckena gör ordentligt rent och är effektiva på normala ytor.

  Dammsugaren har bra batteritid och suger riktigt ordentligt framförallt i turboläget. Med Bosch Power for all batteri kan man nyttja detta 18V batteri till ett antal olika produkter i deras Home and Garden serie, där ingår både elverktyg samt trägårdsutrustning, smart att kunna använda till flera saker samtidigt.

  Allt som dammsugaren suger upp hamnar i en dammuppsamlare och denna tömmer man snabbt och smidigt i papperskorgen. Att använda dockningsstationen är smidigt och gör att du snabbt kan komma igång med din dammsugare och dessutom är det smidigt att aldrig behöva tänka på att ladda batteriet utan att det hela tiden är fulladdat när du tar den från dockningsstationen. Att du dessutom kan fästa flera av tillbehören direkt innanför själva dammsugaren på dockningsstationen är en snygg finess.

  Det jag tycker saknas och har irriterat mig på är dels monteringen av laddningskabeln som sitter bakom en mindre platspanel i dockningsstationen, trotts både försiktiga och genomtänkta försök att fästa kabeln längst ner samt rätt mycket våld var resultatet detsamma och kabeln förblev lös och vid mer kraft blir det märken på kabeln. Problemet går att lösa genom en mindre justering med kniv eller sax och är absolut ingen dealbreaker men här får någon på designavdelningen gärna ta en kik och förbättra!

  Dessutom de båda eldrivna munstyckena som generellt är toppen har en förmåga att inte orka snurra runt på tjockare mattor, något som likvärdigt munstycke på en dammsugare för halva priset klarar av. Utöver det kunde designen på munstyckena vara lite roligare, de är ganska basic i svart plats. De silverfärgade delarna på dammsugaren, också i plast, hade blivit mycket snyggare i borstat aluminium och dessutom borde man ha LED belysning i de eldrivna munstyckena.

  Med de synpunkterna nämnda så måste jag avsluta med att det här är en toppen dammsugare med höga ambitioner! Bosch når långt med dessa men inte hela vägen fram i mål. Förbättra nästa års version med dessa rätt enkla åtgärder och ni har en testvinnare!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  I samarbete med Bosch har jag testat denna dammsugare och jag säger bara wow! Bästa damsugaren jag haft, perfekt i hallen till allt grus eller att dammsuga upp matrester från middagen med småbarn, och även runt gran såhär års och kattlådan då katterna med stökar ner. Ett bra pris på en bra damsugare! Den är både snygg och smidig, och med alla olika munstycken kommer man åt i alla vrår och kanter, så som i bilen eller hemmet. Det enda negativa jag kan komma på är att efter en storstädning av hela huset blir den ganska tung att hålla i, det är såklart batteriet som väger. Men uppsugningsförmågan och enkelheten av den väger upp det. Vi har valt att kassera våran stora damsugare med sladd och kör enbart på denna då den verkligen uppfyller alla våra krav. Vi har under en månadstid använt denna damsugare dagligen, och jag rekommenderar den till alla jag prata med den om!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Bosch har jag testat den här dammsugaren. Jag hade inga höga förväntningar - den överträffade dem med råge! Det här är den bästa, smidigaste och mest effektiva dammsugaren jag testat. Med två barn och hund används den flitigt, i princip varje dag. Batteriet laddar snabbt och räcker till att dammsuga hela huset flera gånger. Den är lätt att tömma och smidig att manövrera. Om jag ska säga något negativt så är det att dammsugarmunstycket är något stort vilket gör att man inte kommer in under sängen utan att byta, men bagateller eftersom flera olika munstycken följer med och de ät lätta att byta.

  Ska du ha en handdammsugare är det helt klart den här du ska ha!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Bosch har jag fått testa denna dammsugare. Den överträffade verkligen mina förväntningar. Jag har testat dammsugaren i drygt två veckor och kan säga att dammsuga känns numera bara roligt. Den är smidig och nätt i storleken men fortfarande väldigt kraftfull, rengör mattorna på ett kick. Turbofunktionen som kan användas till riktigt tufft smuts är toppen, dock tar batteriet slut ganska fort när denna funktion används. Tillbehören lämnar inget mer att önska. Och att man kan använda den som en handdammsugaren som gör att man kommer åt vrår och lådor är helt toppen. Även om den ser rätt avancerad ut är den lätt att tömma och att ladda batteriet på.

  En nackdel med dammsugaren är dock att laddaren till batteriet är väldigt stor och går inte att gömma undan så lätt. Dessutom låter laddaren ganska högt när batteriet laddas. Men laddningen sker snabbt och batteriet är lätt att ta loss från dammsugaren.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Bosch har jag testat denna dammsugare och jag måste säga att jag är riktigt nöjd. Designen känns sportig och nätt, kombinerat med många tillsatser och en turbo-funktion gör detta till en riktigt bra dammsugare. Jag har testat dammsugaren i 14 dagar och den fungerar bra för mina ändamål. Smart slang för att ta hand om dom jobbiga smulorna i bilen är min favorit hittills. Enda nackdelen jag ser med denna dammsugare är priset, beroende på vart man tittar kostar den runt 5500kr och det kan jag tycka är rätt saftigt. Hade inte lagt dom pengarna på en dammsugare men nu när jag väll har den hemma måste jag erkänna att den är bra, riktigt bra.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  i samarbete med Bosch så har jag fått testat denna grymma dammsugare. Den överträffade verkligen min och min mans förväntningar. Den är lätt att manövrera och den har klarat alla mina tester. Den klarar mattor bra, den klarar lite större löv (då vi har hundar hemma så dras det in en hel del skräp). Så smidigt att kunna dammsuga av lite snabbt. Vi har även en trappa och jag har tyckt att det varit jobbigt med våra tidigare dammsugare med sladd att dammsuga där. Det blir så mycket skönare med denna och alla tillbehör som finns med :) Jag tycker även att designen är snygg, Jag rekommenderar verkligen denna.