Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic RZ-S500WE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic Hörlurar (64)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.77)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 dagar sedan
  Kvalitetslurar med mycket bra ANC!
  Det helt klart bästa är den grymma bullerdämpningen. Inte i klass med de dyra Sony lurarna, men på en mycket bra nivå. Perfekt för resorna eller öppna kontorslandskap.
  Ljudet är detaljrikt och medryckande. Hade önskat att det gick att spela lite högre ibland, men nivån är fullt tillräcklig.
  Batteritiden är mycket bra, upp mot ca 6 timmar funkade det för mig. Med ANC så har jag använt dem i ett kör från Malmö till Stockholm och lite till och ingen varning om batteriet. Tror att ladd-etuiet räcker till ca 2-3 laddningar.
  Att sätta ner snäckorna i ladd-etuiet är lite struligt. De kan hamna lite snett och då laddar de inte, men samtidigt går det inte att stänga locket då.
  Själva gummipropparna gillade jag inte utan byte till ett par foam proppar som inte ingick.

  +ANC
  +Batteritid
  +Ljudet

  -Lite låg maxnivå
  -Gummipropparna, som jag bytte till foam
 • Mycket bra
  15 dagar sedan
  Är grymt nöjd med dessa hörlurar.
  Ljudet är klart med bra bas.
  Gillar tex att i appen ändra inställning. Finns 2 färdiga inställbar (Bas och röst) samt om du vill ställa in själv .
  Bas passar perfekt när du lyssnar på musik och tal (eller om den kallas röst) är perfekt när du lyssnar på ljudbok eller poddar.
  När det gäller samtal så är dom betydligt bättre än dom jag hade innan. När jag frågar folk så tycker dom att jag hörs bättre och själv upplever jag samma sak gentemot dom.
  Har läst att flera haft problem att dom ramlar ut örat lätt. Jag hade samma problem.
  Men bytte storlek på ”gummiplopparna”
  (kommer inte på vad dom kallas 😂)
  Man får totalt 5 olika storlekar i kartongen.
  XS upp till XL.
  När jag hittade dom jag kände satt bäst så har dom aldrig ramlat ur öronen igen. Lyssnar alltid på något när jag jobbar. Har ett väldigt aktivt jobb.
  Sitter inte framför en data i 8 timmar utan rör på mig hela tiden.
  Nu sitter dom perfekt och ramlar aldrig ut.
  Batteri tiden är också väldigt bra.
  Kan ha dom en hel arbetsdag utan problem. Det enda jag gör är att ladda dom några minuter på ena rasten.
  Är väldigt nöjd med dessa och rekommenderar dom varmt 👌👍
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  5 dagar sedan
  Bra ljud och bra brusreducering är nyckelorden här!
  Dessa är lämpliga för dem som gillar öronproppar, som spelar bra ljud och dämpar buller mycket bra.
  Men inte för dem som gillar att spela väldigt högt, eftersom de når upp till max.

  Kort sagt, de har bra funktioner som brusreducering och omgivande läge, vilket gör att du kan höra lika bra med eller utan öronproppar. Trevligt om du vill "höra igen" utan att ta bort öronpropparna som du kanske har finjusterat för att passa bra. Kan också stänga av dessa funktioner utan att stänga av öronsnäckorna helt.

  Jag har testat dessa i mycket buller. och de imponerade väl.
  Och de är ett bra val om du ska ha öronproppar.
  De är inte lika bra på att minska buller i konkurrerande öronproppar. Men det har förmodligen inte mycket att säga om du skulle ha öronproppar istället.
  Dessa sitter också väl på plats i öronen. Åtminstone i min.

  Utrymmet i fallet uppfattas som knotigt. Som de flesta med ett laddningsfodral släpper du bara ner dem och de faller rakt på plats. Men det gör de inte. Du måste knyta lite för att få dem på plats. Minus för det.

  Men jag kan rekommendera dessa till dig som letar efter bra ljud vid normal volym och bra brusreducering.
  Handsfree fungerar också mycket bra. Det finns många här som har gjort ett dåligt jobb. Men inte dessa.
 • Mycket bra
  6 dagar sedan
  Jag har använt dessa hörlurar i några veckor nu och jag måste säga att jag är ganska glad! Jag har ingen erfarenhet av trådlösa hörlurar tidigare, så jag var väldigt glad att prova dessa. Det första intrycket var att designen är väldigt snygg och att bruksanvisningen är lätt att förstå. Det jag gillar bäst är att du kan pausa, ändra låt och justera volymen genom att vara nära hörlurarna själva. Det är otroligt bekvämt när jag är på resa eller tränar och inte vill ta ut min mobiltelefon för att göra ändringar. Ljudet är också bra. Det som drar mig ner är att jag inte har fått dem att sitta bra i mina öron. Om jag rör mig mycket eller böjer mig händer det att de faller ut trots att gummipropparna finns i 5 olika storlekar. Jag önskar också att det var möjligt att stänga av dem utan att behöva lägga tillbaka dem i behållaren. Annat än så är jag glad! De är trevliga, har ett bra ljud, är praktiska att använda och batteriet håller länge. 😊👍
 • Ganska bra
  9 dagar sedan
  väl väl väl ...
  först fick jag en riktigt stor och tung låda. Jag förväntade mig inte det eftersom hålset är två små men lådan är riktigt stor och tung. den var full av papper och anteckningar om hur man använder den!
  det var svårt att få headseten ur lådan eftersom det var för hårt!
  när jag öppnade den har den inget batteri så jag behövde ladda den. tyvärr hade den USB C-laddarkabel i sig. den har komplett utrustning med den. olika storlekar på huvudet för att passa dina öron.
  först anslöt jag mig till min Huawei mate 20 pro för att testa kvaliteten och jämföra den med min airpod pro.
  när den anslöt till min telefon sa båda hörlurarna "Bluetooth ansluten" men inte samtidigt! de synkroniseras inte och de ansluter en efter en.
  ljudkvaliteten var bra och jämförbar med mina airpods men volymen var väldigt låg i min telefon men den var så hög när jag anslöt till min macbook. Jag förstod inte varför!
  aktiv brusreducering var perfekt men omgivande ljud har några nioser om du använder det på tysta platser kommer du alltid att höra några ljud.
  tyngdpunkten för den är ur öronen så att den inte sitter fast i öronen när du rör dig snabbt. och det är lätt att ta bort det. och när du försöker fixa det med din hand medan du gläder dig över dess kvalitet plötsligt rör du dig i botten på den och musiken stannar! det är riktigt känsligt för beröring och varje gång jag ville fixa det i mina öron så pausar det låten!
  i slutet, kvalitet och bas är jämförbar med airpod pro och är acceptabelt, dess batteri är perfekt, det längtar väldigt bra. Jag lade dem i lådan var 6: e eller 8: e timme och laddade lådan var fjärde eller femte dag. jag lyssnar alltid på musik med aktiv brusreducering.
  dess Android-applikationer är bra men det har inte bra ghrapihcs! Jag hade det runt 3 veckor men jag fick två ramuppdateringar. som visar panasonic.