Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic RZ-S500WE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic Hörlurar (58)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har haft många olika lurar men dessa är klart bäst. En feature som jag saknade på mina gamla jabra är att man kan använda både höger och vänster lur separat. ANC är riktigt bra med rätt storlek på gummiploppar. Enda nackdelen är att för mig blir det lite trade off mot passform - de ploppar som ger bäst ANC är lite för stora för att sitta bra fast i örat. Batteritiden är grym. Lyssnar massor och har lyckats dra ur batteriet innan kvällen bara ett par enstaka gånger på de 8 månader jag haft dessa.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Har bara haft dem ett par dagar, uppdaterar efter hand men hittills tycker jag de är grymma! Var osäker på hur bra de skulle sitta i örat men hittills har de suttit som en smäck, har dock inte provat att springa eller sporta med dem. Är normalstor man och använder M plupparna. Noise cancellation är grym, i klass med mina stora lurar Sony WH-H900N. Även den passiva ljudisoleringen är bra. Ljudet är bra och fylligt med djup bas, inte i klass med mina 3000kr in-ear men mer än tillräckligt bra för när man är på språng. Läste några recensioner där man var kritisk till ljudet, förstår ärligt talat inte vad de pratar om.

  Tvekade mellan dessa och Sony WF-1000XM3 och har inte ångrat mig en sekund. Att dessa dessutom var 500kr billigare gör ju ingenting...

  + Bra, fylligt och behagligt ljud
  + Grym ANC
  + Bekväma och sitter bra
  + Lätta att parkoppla och använda
  + Litet och smidigt case
  + Bra pris

  - Har inte hittat något än

  Uppdatering: den irriterande blåa LEDen som blinkade hela tiden när hörlurarna är på går numera att stänga av i appen.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Så nöjd med dessa i öra lurar! Nytt för mig med i öra så det var lite klurigt att får de att stanna i örat, men testade mig från bland de olika storlekar öronpropparna. Bra att så många finns då jag behöver olika storlek till olika öra. Ljudet är superbra med bra noise cancelling.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Fina lurar där jag personligen mest gillar the ambient mode. Det för att jag springer mycket stig i skogen. Det är inte så dumt att både njuta av musiken samt skogens brus. Givetvis så är det brusreducerade läget fint när man ska jobba lite mer fokuserat.

  Ett fint inköp helt enkelt
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Kvalitetslurar med mycket bra ANC!
  Det helt klart bästa är den grymma bullerdämpningen. Inte i klass med de dyra Sony lurarna, men på en mycket bra nivå. Perfekt för resorna eller öppna kontorslandskap.
  Ljudet är detaljrikt och medryckande. Hade önskat att det gick att spela lite högre ibland, men nivån är fullt tillräcklig.
  Batteritiden är mycket bra, upp mot ca 6 timmar funkade det för mig. Med ANC så har jag använt dem i ett kör från Malmö till Stockholm och lite till och ingen varning om batteriet. Tror att ladd-etuiet räcker till ca 2-3 laddningar.
  Att sätta ner snäckorna i ladd-etuiet är lite struligt. De kan hamna lite snett och då laddar de inte, men samtidigt går det inte att stänga locket då.
  Själva gummipropparna gillade jag inte utan byte till ett par foam proppar som inte ingick.

  +ANC
  +Batteritid
  +Ljudet

  -Lite låg maxnivå
  -Gummipropparna, som jag bytte till foam
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Är grymt nöjd med dessa hörlurar.
  Ljudet är klart med bra bas.
  Gillar tex att i appen ändra inställning. Finns 2 färdiga inställbar (Bas och röst) samt om du vill ställa in själv .
  Bas passar perfekt när du lyssnar på musik och tal (eller om den kallas röst) är perfekt när du lyssnar på ljudbok eller poddar.
  När det gäller samtal så är dom betydligt bättre än dom jag hade innan. När jag frågar folk så tycker dom att jag hörs bättre och själv upplever jag samma sak gentemot dom.
  Har läst att flera haft problem att dom ramlar ut örat lätt. Jag hade samma problem.
  Men bytte storlek på ”gummiplopparna”
  (kommer inte på vad dom kallas 😂)
  Man får totalt 5 olika storlekar i kartongen.
  XS upp till XL.
  När jag hittade dom jag kände satt bäst så har dom aldrig ramlat ur öronen igen. Lyssnar alltid på något när jag jobbar. Har ett väldigt aktivt jobb.
  Sitter inte framför en data i 8 timmar utan rör på mig hela tiden.
  Nu sitter dom perfekt och ramlar aldrig ut.
  Batteri tiden är också väldigt bra.
  Kan ha dom en hel arbetsdag utan problem. Det enda jag gör är att ladda dom några minuter på ena rasten.
  Är väldigt nöjd med dessa och rekommenderar dom varmt 👌👍