Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Blue Microphones Yeti

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Blue Microphones Mikrofoner (39)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.19)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Idiot enkel att använda. Koppla in och kör på alla maskiner jag provat. Har en bra DAC och en bra hörlursförstärkare med noll fördröjning till hörlurarna. Så man hör allt i realtid. Går även bra att använda som ren DAC ochhörlursförstärkar kombo. Kör denna med ett par AKG K701 och det funkar strålande. Ljudkvaliteten är inte tripel A klassad så kan inte ge topp betyg men det är iallafall bra nära.

  Ljudet är klart men tenderar att gå lite åt det varmare hållet. Försöker kanske härma bandmikrofoner? Men det låter absolut inte illa bara något att tänka på om det är för kvinnliga vokals som mikrofonen ska användas till.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  +++++ Bra mic

  Värdelöst ställ, tar upp allt ljud från bordet, tangentbord mm.
  Byggde en egen variant som fungerar bra.
  http://www.sweclockers.com/galleri/12091-ikea-shockmount-for-mikrofon
 • Bra

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  + Okej ljud
  + Mute knapp
  + Snygg
  + Flera lägen

  - Plockar upp mycket ljud från bord och liknande

  Är ingen professionel användare men hade nog förväntat mig lite bättre ljud än vad det är också. Köpte min för 799kr och till det priset får den godkänt.

  Edit:

  Köpte till en bordsarm (Røde PSA-1) samt ett pop-filter och vilken skillnad det blev! Jag kan fritt flytta mikrofonen och med lägsta ljudinställningar så plockar den i princip bara upp min röst som är ungefär 1 decimeter ifrån. Hur bra som helst!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Before you buy, make sure you understand that this is a bulky, robust microphone with a lot of presence - regardless of colour - not a portable gadget to bring over to casual interviews at a café.
  As a proper condenser it will catch plenty of distant noise but in a quiet studio, home office or closet ;) it will work w-o-n-d-e-r-s. The cardioid selector knob isn't the most elegant and the USB connection should grab the plug more firmly but those are minor things and this keeps my hard-won fifth star!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Haft den i 2 år, Kunde inte varit mer nöjd. Har den på en arm + shockmount och pop filter. Ärligt den låter hur bra som helst och funkar dunder! Kvalet för pengarna
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sökte efter en full stereo mikrofon och denna skulle enligt recensioner prestera bra, så blev ett spontant köp men än sålänge så är jag långt ifrån besviken!

  En bra mikrofon som gör sitt jobb, men gud va stativet är sämst. Tycker att dem kunde gjort det betydligt mindre och ha någon slags dämpning så att vibrationer från bordet och dylikt inte tas upp av mikrofonen lika starkt som det gör just nu.

  Skulle gå så pass långt att kalla detta för en övervakningskamera för den tar verkligen upp allt...ALLT ljud som skapas under 1 km avstånd, den är otroligt känslig

  Detta går såklart att modda för att minska mängden ljud som tas upp, även att man kan ändra gainen samt bläddra mellan olika filter som kan förbättra det. Dock om man kör på stereofiltret så tar den verkligen upp allt, och den funktionen är anledningen till att jag köpte den

  7/10, bra mic, dyr men gör sitt jobb fullt ut
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Använder den som konferensmikrofon. Den plockar effektivt upp samtal i hela rummet som är ca 50 kvadratmeter. Man får ställa in ordentligt med volym på uppspelningen och gain på micken för att inte få rundgång. När man hittat en bra balans så är det ett billigt system som fungerar utmärkt.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ljudet i sig är vad man kan förvänta sig av en 1000-kronors mikrofon. Bra.

  Utöver det kan jag inte säga att byggkvalitén är något att skryta över. Stället är klumpigt och tar upp mycket skrivbordsljud.

  Har även fått en del problem med mute-knappen som har fastnat på två exemplar.

  Njaa, bra mick men inte mycket mer än så.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Vet inte hur mycket man ska spendera för att få riktigt ”radioljud”, så är väl lite besviken. Kanske får lägga 10 papp nästa gång samt sätta upp ljuddämpare i hela rummet så det blir ordning på grejerna. Bra ljud ja, kunde varit bättre? Väldigt.

  Lyssna på ”AEA A440” på youtube så förstår du vad jag menar, den kostar såklart 65 papp men att det inte ens kommer i närheten förklarar hur mycket bättre det kan bli för en lägre kostnad. Hade gärna betalat 3lax för att komma närmare AEA A440
 • 3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Perfekt för nybörjarartisten eller för den som vill skona sina Skypevänner från rasslet av headsetmicar. Skall den användas till det senare rekommenderas dock som många sagt en shock mount då medföljande stativ plockar upp MYCKET ljud från tangentbord etc.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt ok mic för priset och perfekt för den som uppskattar mångsidigheten, men inte i närheten av Röde och Appoges motsvarigheter när det kommer till ljudkvalité.
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  köpte den från apple store och nu efter en månad har knappen fastnat intryck, inte bra!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Toppkvalitet! Stället tar dock upp mycket ljud från tangentljud osv.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Hög inspelningskvalitet. Mycket nöjd.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket bra, enormt mycket bättre kvalité än vanliga headsets.
  Om man tar sig tid o ställa in micen och ljudinställningarna i datorn så kommer inget bakgrundsljud med alls!
  För det priset är det ett kap!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Nja, ljudkvaliteten är perfekt, men jag kan inte använda den någonstans i mitt rum då den plockar upp ljudet av datorns fläktar (inte speciellt högljudda). Jag antar att det är ett bra köp ändå, mikrofoner brukar hålla länge. Enkel att använda och smart att man kan lyssna på sig själv när man spelar in.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket bra mikrofon, enda egentliga nackdelen är väl att den är väldigt stor. Inspelningskvaliten är helt fantastisk.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Mycket enkelt att koppla in mikrofonen och komma igång, bara "plug n' play". Sen sköter allt sig själv. Det finns ingång för hörlurar om man vill lyssna på sig själv samtidigt som man spelar in något.

  Ljudet är också av hög kvalitet, speciellt för prisklassen (köpte min för ca 800 kronor via Ebay). Har testat att spela in ett par instrument (saxofon och munspel), samt röstinspelningar av olika slag. I alla lägen har det låtit perfekt. Använder den även med Skype som redan har väldigt bra ljudkvalitet, men med denna blir det såklart ännu bättre.

  Jag skulle definitivt rekommendera mikrofonen om man vill spela in t.ex. en podcast, instrument, röst för Youtubeklipp eller vad det nu kan vara, men inte vill lägga ut för mycket pengar.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastiska mikrofon, mycket bra ljudkvalitet
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  + Varm sondering
  + Crisp
  + enkel

  -cheaper alternativ
  -picks upp ALLT
  -mycket stor

  Bra för underhållning som youtube, podcasts etc. Mer exakt mikrofon för sång rekommenderas. Anständiga mic, inga krusiduller, inga problem.