Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bosch BCH87POW1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bosch Dammsugare (217)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Snygg, kraftfull och ett otroligt bra batteri! Jag har fått testa dammsugaren i samarbete med Buzzador och kommer att köpa den när testperioden nu är slut. Jag har dammsugit i alla tre lägen och den höll batteriet o flera veckor efter daglig användning! Otroligt bra.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  En perfekt liten dammsugare som kan användas dagligen för att hålla rent det mesta. Sugförmågan är bra, den är smidig och lätt att hantera. T o m barnen tyckte det var roligt att dammsuga 😉
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Perfekt dammsugare att ha ståendes framme. Tar liten plats och det går snabbt att dammsuga. Det finns olika hastigheter för att lättare få bort smuts ur tex mattor. Längden på skaftet är bra och det enda minus jag har är vikten. Lite otymplig att lyfta över trösklar..
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Ett bra komplement som inte räcker riktigt hela vägen. Dammsuger bra såväl damm som mindre grus/föremål på olika underlag. Begränsningen som den roterande borsten i munstycket innebär gör att ex lite större sten som kan komma in med en grov sula inte går att suga upp. Munstyckets utformning försvårar att dammsuga i hörn och på lister m.m där en vanlig dammsugare ger ytterligare användning med att plocka av munstycket. Lite klumpig när det ska dammsugas under ex säng eller andra låga utrymmen. Ett bra komplement som tar hand om vardagsstädningen och som kan förvaras i mindre utrymmen eller stå framme tillgänglig.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  En välbalanserad dammsugare som är perfekt för både hem och kommer vara SÅ enkel att ta med i husvagnen! Enkel att ställa undan, framförallt det kan så framme - så det blir enklare att snabbt dammsuga av efter katter och hundar. Vilket behövs varje dag nu när minsta kryper.
  Låter inte överdrivet mycket. Enkelt att förstå.
  Enda minuset - den tog sig inte in under vår säng.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Så smidig och lätt att dammsuga med. Tar ingen plats, har den stående i köket hela tiden! Upplevde den som lite tung i skaftet till en början, men man vänjer sig och nu upplever jag det inte på samma sätt. Väldigt bra uppsugningsförmåga! T.o.m sonen tog den och började dammsuga självmant. It’s a keeper!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Nätt och smidig dammsugare som är perfekt för alla hushåll!
  Lång batteritid, skönt att slippa sladd och lätt att tömma på damm/smuts, Super nöjd!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Rejäl och fantastisk dammsugare, fick testa den i samarbete med buzzador men hade köpt den alla dagar i veckan. Kommer smidigt in under alla möbler och dammsuger upp det mesta utan problem (ärtor och morötter var lite knepigt men man fick bara köra en extra gång så åkte dom upp dom med)
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag är så glad för min dammsugare. Den är rejäl med god sugeffekt, som tar upp allt ifrån grus till hår från husdjur. Den är lättanvänd och ingen jobbig sladd finns i vägen. Den är lätt att tömma och göra ren. Regöringsresultatet är fantastiskt, till och med min man har börjat dammsuga. Jag kan verkligen rekommendera denna produkt.