Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Duux Whisper Flex Smart

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Duux Fläktar (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Detta är äntligen den tysta fläkten du har letat efter, som är tyst på riktigt, men ändå kraftfull. I låg- och medium läge är det knappt att den hörs över susningen av den vind som den genererar. På max läge är den fortfarande oväntat diskret.

  Att fläkten kan dessutom användas var du vill med sin batteridrift är grädden på moset. Och ja, batteriet räcker hela natten. Maxhastigheten är inte lika hög som när fläkten sitter i sin "dock" (max läge 15 jämfört med max 26) men det räcker väl - för att få en behaglig luftcirkulation från andra sidan sängen räcker läge 04.

  Att batteri till fjärren inte följer med är kanske inte optimalt, men bara men köper rätt batteri så är ett minne blott. Jag kanske skulle önska att fjärren kunde styra fläkten utan att ha klar sikt till basen - det är som en TV-fjärr, du måste sikta någorlunda nära iallafall för att det ska funka. Men för den som vill kan man tydligen styra fläkten med rösten via Siri och Google Home assistant (ej provat).

  Denna rekommenderas starkt. Jag ska själv köpa en till.

  [Inköptes juni 2021 för 1695:- ]
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Följer inte med något batteri till fjärren och det jag köpte passar inte om man nu inte tejpar runt fjärren, då fungerar det. Helt otroligt att snåla in på detta: https://youtu.be/5n6g5cwkXAc