Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Creality3D Ender-3 V2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Creality3D 3D-skrivare (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Min första 3d skrivare!
  1. Montering.
  Monteringen var snabb och smidig tack vare alla youtubefilmer det finns. Hade dock lite problem att få z axeln att bli stabil. Efter att ha frågat en kompis hittade jag bulten som satt bakom ett av hjulen.
  2. Plug n play.
  För min del gick det fort att komma igång. När man har dragit åt alla skruvar och fått bädden i plan var det bara att börja printa. Jag började med att testa PLA från Clas Ohlson vilket gav sjukt bra resultat med en gång. Laddar ner filer från thingiverse och sedan omvandlar dom i Cura gör livet sjukt lätt.
  3. Minus
  Den låter en del när man kör fläktarna på max. Men det är inga större problem att byta till en tystare fläkt. Tänk på att köpa en fläkt för 24v. Tar en del plats så måtta och hitta ett bra ställe innan du köper den. Har min ståendes på Ikeas LACKbord
  4. Överlag.
  Är sjukt nöjd med min första printer. Är glad att jag valde v2 med en gång. Printern är lätt att förstå sig på och det finns sjukt många videos på Youtube om man får problem. Kan inget annat än att rekommendera denna printern. Köpte från Crealitys egna hemsida. Använder för det mesta PLA från Addnorth.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Mkt bra printer. Har 2st