Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung HW-Q800T

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Hemmabiosystem (69)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Soundbaren låter mycket bra för både film och musik, kopplar man till exempel Apple TV via eArc , kan man njuta av nya Atmos ljudet från filmer som stödjer detta,man kan lyssna Spotify via bluetooth eller wifi och då blir ljudet högt och kraftfull, inbyggd Alexa, bästa soudbaren jag ägt, basen är magisk och ljudet detaljerad,högsta betyg från mig.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Gick från hifi-anläggning till denna pga smidigare och mindre plats osv. Plus att TV-bilden speglades i mina pianoblanka högtalare.

  Är hur nöjd som helst med soundbaren, kristallklart ljud, fungerar felfritt med HDMI ARC. Bra sub som klarar även riktigt låga frekvenser. Suben är så bra så den smälter in i miljön och man inte riktigt tänker på att den är igång. Dvs inga missljud och vibrationer som det kan bli från billiga system. Har inget att anmärka på varken soundbar eller sub egentligen, men ska försöka.

  + Fantastisk ljud
  + Fantastisk sub
  + Adaptive surroundläge funkar bra till i princip allt från film till spel till musik (möjligen vill man sätta den i stereoläge för musik, blir lite live-känsla annars. Smaksak)
  + Enkel installation
  + Fungerar felfritt ihop med TV och HDMI ARC
  + Går även lyssna på musik via Spotify connect utan att behöva ha igång TVn

  - Amazon Alexa vill inte spela Spotify av oklar anledning ("spotify not supported on this device"). Vet inte om bugg eller någon rättighetsgrej. Men har ingen betydelse, sätter igång från telefonen ändå.
  - Hade varit bra med lite mer finjusterade volymnivåer. Men det är nog bara för jag är van vid precision från min hifi-anläggning
  - Osmidigt om man vill koppla på bak-högtalare (köps separat). Dessa har en trådlös mottagare som sedan har högtalarkabel till respektive högtalare. Man tycker de borde kunna va trådlösa helt och hållet. Samtidigt känner jag inget behov av det, tycker surroundljudet blir bra med enbart soundbaren. Men är du en sådan som absolut måste ha bakhögtalare så är den kanske inte för dig.

  Summa summarum: 9,5/10
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  25 dagar sedan
  Wow wow helt oväntade från Samsung. Denna q800t levererade direkt out of The box! Jag undrar verkligen hur bra är inte då q900t. 8tums bas som man verkligen känner till musik, till film måste man öka subwoofer volym lite. Bra ljud över hela registret.
  Tv/Film 8/10
  Musik 10/10
  Dialoger/röster 9/10
  Värd 4990kr (erbjudande) lätt