Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei FreeBuds 3i

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Hörlurar (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Riktigt dåliga lurar. Jag har Huawei Freebuds 3 och dom är BETYDLIGT bättre. Dom här 3i tappar kontakten så fort man har mobilen lite längre bort. Medans Freebuds 3 kan hålla kontakten i hela lägenheten (ca 100 kvm) utan att tappa kontakten om jag går runt och mobilen ligger i ett rum långt borta.

  Dessutom fungerar inte den trådlösa laddningen på dessa. Borde reklameras men jag har inte orkat. Har uppgraderat firmware oändligt många gånger och lite bättre har det kanske blivit men långt ifrån så bra som dom "vanliga" Freebuds 3 blir aldrig Freebuds 3i.

  Noice Cancelation fungerar bara om man har båda lurarna i. För Freebuds 3 så kan man ställa Noice Cancelation steglöst och det fungerar även om man bara har en lur i. Så det är Freebuds 3 jag använder hela dagarna, inte 3i.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Om man inte har en Huawei så finner jag appen lite tom. Det finns bara två knappar/lägen. Dubbeltryck eller håll in. Hade gärna sett ett till läge/knapp. Men kanske inte kan förvänta sig det i denna prisklass. Angående ljudet så tycker jag det varit helt okej. Dock bör nämnas att jag inte är jätte kräsen. Men samtalskvaliten var inte den bästa. Inte med min pixel 4a ialf. Jag hör dem bra. Men de hör inte mig jätte bra.
  Så jag hade nog gått efter ett par andra hörlurar om jag valt ett par idag. Men är budget strikt så fungerar dem.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Ljudmässigt är de okej för de 500 kronorna som jag betalade och NC fungerar t ex vid bussresor.
  Däremot tycker jag att fodralet laddar ur för snabbt när lurarna ligger i det. På en vecka är det 50% kvar och på 12 dagar är det tomt.
  Så om man inte kan ladda fodralet så minskar möjligheten att använda lurarna snabbt vid en resa till exempel.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Mina första helt trådlösa hörlurar. Har mest använt trådade lurar både privat och i jobbet när jag analyserade ljud under en tid. Mitt omdöme ska ställas i relation till att priset var 490 kr.

  Positivt
  + Ljudet. Låter bättre än vad jag hade förväntat mig i denna prisklass. Med största plupparna sitter de relativt tight i mina öron och ger bra tryck i basen.
  + Den aktiva brusreduceringen fungerar bra på bussen. Skulle tro att de fungerar bra på flyg också.
  + Laddar tillräckligt snabbt i fodralet för att batteriet inte ska begränsa mitt användande av dem.
  + Sitter stabilt i mina öron.
  + Stabil koppling till min Galaxy Note 9. Har fått störningar tre gånger på två veckor.

  Negativt
  - Mikrofonerna för brusreduceringen fångar upp vindbrus alldeles för bra.

  Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd. Den som förväntat sig perfekt ljudkvalitet har missat att det är trådlösa lurar som kostar <1000 kr och som är tänkta att användas av folk som är på språng. Det är inga referenslurar. Jag skulle inte betala 1000 kr, men för 500 kr är de ett kap. Rekommenderas!
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Köpte dem för 500:- på rea. Ljudet är inte bra. Är inte i närheten så bra som Apple airpods pro. Men det är inte katastrof heller. Funkar kanske för någon som inte bryr sig så mycket.

  Jag kommer att använda dem till prat-radio och poddar när jag springer.
  Sitter väldigt bra. Så för mig var det ändå ett bra köp.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  För någon som inte är särskilt kräsen och som inte lyssnar på musik så ofta är de bra. Det brusar dock väldigt mycket vilket kan bli väldigt irriterande för någon som lyssnar mycket på podcasts.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Rekommenderar!
  Har haft de i ca 3 veckor, är super nöjd.
  Bra ljud i bägge riktningar.
 • Ganska dålig
  5 mån sedan
  Köp verkligen inte dessa!

  + Helt okej ljud vid musik
  + Sitter bra i öronen

  - Vid samtal hör den andra motparten ALLT annat ljud förutom dig
  - Batteritiden är inte som utlovat
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Besviken. Pröjsade 450 på black Friday (490kr plus rabattkod) ändå är jag missnöjd. Ljudmässigt känns de som snäppet steget under ett par trådade earpods. Appen är helt okej, rätt smidiga touch funktioner mm.

  Men värst av allt, som gör lurarna näst intill odugliga, är att de är extremt känsliga för störningar! Ute på "landsväg" är de laggfria och låter ok, men inne i stan där det finns en massa kraftledningar och andra trådlösa enheter glappar lurarna var och varannan minut - låter som ett par trådade lurar med smuts i kontakten! Utan detta problem hade jag iaf kunnat rekommendera lurarna till ett reapris, men absolut inte så här.
 • Bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  + ljudet
  + ok samtal
  + ok komfort
  + magnet
  + pris 799kr när jag köpte

  - utseende
  - batteri
  - kvalite
  - brusreducering
  - app
  - tål inte fukt
 • Usel
  7 mån sedan
  Fungerar uruselt med mobilen i fickan. Tappar anslutningen och hackar, går inte att lyssna alls. Köp bara om du inte rör på enheten som sänder ljudet.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Otroligt bra ljud. Känns premium rakt igenom. Magnet på hörlurarna som gör att det underlättar när man ska lägga in i fodralet för laddning.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Bästa lurarna för priset. Har provat otaliga lurar och in ear, förutom att jag äger 10+ olika lurar, ända upp till 5000kr klassen. Dessa når upp till en kvalitet som är imponerande för sitt pris. Håller med tidningen mobil som ger dessa bästa betyget av alla in ear. trots det har de ett par nackdelar också. Ingen är perfekt. Men absolut de mest prisvärda jag hittar idag.

  Fördelar: Aktiv brusreducering, riktigt bra ljud både vid samtal och kanske framför allt musik, Ganska bekväma för att vara inear, trillar inte ut, som vissa. Priset,

  Nackdelar, Batteritiden kunde vara bättre, bara 3 snabbkomandon, måste stänga av brusreduceringen när det blåser.

  Totalt sett är det en klar rekomedation till köp.
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Får man dem att passa i örat så är ljudet mycket bra! För frugan passar de, men mina öron måste vara speciella för inga av de medföljande propparna fungerar. Tog ett par gamla i skumgummi och det gick bra, kanonljud!

  Blir retur för min del.

  + Ljudet
  + Samtalskvalitén, kunde dammsuga och prata samtidigt
  - Brusreduceringen (enligt mig ett skämt)
  - Sluter inte tätt (utan andra proppar)