Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple MacBook Pro (2020) - 1,4GHz QC 8GB 256GB 13"

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple MacBook Pro (13-inch, Mid 2020). 13 produkter i generationen. 9 föregångare och inga efterföljare
Jämför pris på alla Apple Laptops (Bärbara datorer) (245)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Som tidigare ägare av en MacBook Pro 13" 2015 och 2016 med TouchBar, är jag riktigt besviken. Datorn har ett flertal problem som datorer som kostar mindre än hälften inte ens har. Dock finns det även bra saker med datorn, så som skärmen.

  Fördelar:
  + Skärmen. Bra färger, upplösning och ljusstyrka. Nästan ingen backlight bleeding; endast lite i ett av hörnen, som knappt märks.
  + Tangentbordet. Inte det bästa i världen, men definitivt inte dåligt. Knapparna har liknande känsla gentemot varandra, och är mycket bättre än Butterfly-knapparna.
  + Någorlunda tyst. Om man inte gör något tungdrivet är datorn tyst.
  + Bra högtalare.

  Nackdelar:
  - När man kollar på video i fullskärm med TrueTone påslaget ändras vitbalansen okontrollerat och plötsligt.
  - Fullskärmsvideo laggar, på så sätt att frame drops verkar inträffa; bilden hoppar till hela tiden.
  - På bara någon timme hade datorn redan hunnit tappa Wi-Fi-anslutningen upprepade gånger. Detta händer aldrig med mina andra enheter som används på exakt samma plats, och alla ansluter på 2.4 GHz frekvensen. Intressant nog rapporterar datorn inte att anslutningen tappats, utan den visar full signalstyrka och låtsas som det regnar. Min iPad Pro fungerar felfritt med nätverket.
  - Skramlande trackpad. Ibland när man trycker på trackpaden är det som om trackpaden eller chassit skramlar, vilket ger ett billigt intryck.
  - Priset. Även med 10% rabatt är datorn alldeles för dyr för vad man får; 8:e generationens i5 med 8 GB RAM och 256 GB SSD räcker långt för många, men är fortfarande snålt.

  Överlag skulle jag inte rekommendera datorn.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  Behöver du prestanda, köp denna istället för Air. Tack vare bättre kylning ger denna mer än dubbel prestanda mot Air i5. Som 2019 versionen, men med 256GB SSD + magic keyboard. 8GB räcker långt. Om du börjar uppgradera RAM eller SSD är det bättre att titta på modellen med 4 portar, nyaste CPUn/16GB/512GB, ännu bättre kylning, bättre ljud och snabbare grafik, den blir då mer prisvärd.