Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Premium Airfryer XXL HD9867

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Fritöser (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Vi är riktigt imponerade av hur enkelt och rolig matlagning precis blev. Airfryern är enkel att använda, ger frasig god mat och dessutom många användningsområden. Med småbarn som vi har så är det skönt att bara kunna lassa in maten och trycka på en knapp och veta att det blir bra varje gång, istället för att fixa och trixa med ugnen. De två saker som jag tycker sänker den från 5/5 till 4/5 är att den är ganska stor och tar mycket plats, men samtidigt har den inte möjlighet att göra två rätter samtidigt trots att den är stor. Men in övrigt är den fantastisk och hade absolut köpt den igen :)
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bästa hushållsmaskin jag har köpt.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Helt OK resultat. Men det är fortfarande en airfryer. Det blir inte samma som att fritera som vanligt, så förvänta dig inte det.

  Den är stor. Väldigt stor. Men så gör den mest mat åt gången av alla airfryers jag sett. Men kika gärna på den i fysisk butik så du vet vad du ger dig in på. Den tar nästan upp ett helt skåp i köket.

  Pommes fick jag helt OK resultat på, kycklingben vart saftiga men färgmässigt lyckades jag inte lika väl som vanlig varmluftsugn.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Funkar kanon och är väldigt enkel att rengöra. Bara att slänga in i diskmaskinen. Se till att inte flytta på den medans den kör för då blir det en massa rök. Smidigt med förvaring av strömsladden på baksidan