Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Roborock S6 MaxV

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Roborock Robotdammsugare (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  23 dagar sedan
  Min tidigare robot var över 10år och Wow det har hänt saker. Jag är otroligt nöjd, fungerar klockrent och rent blir det. Vi har renare nu hemma än då vi körde städhjälp med rut och nu får jag rengjort var jag vill när jag vill. Dock hade den problem med våra trösklar vilka är gänska standard höga för ett äldre hus.. Fick lägga mattstumpar innan tröskel för att lösa problemet...Övrigt klockrent väntar nu bara på en annu smartare som kan se och undvika att suga upp tex lego. Denna har däremot klarat av alla lösa sladdar i hemmet undantag usb sladdar.. Den förra vi hade fastnade i allt.. Har int utnyttjat no go zoon funktionen det har inte behövts.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 27 dagar sedan
  Setup på 5 minuter. Enkel att koppla till Google Home. Undviker objekt som ligger på golvet och rundar dem smidigt. Inga problem hittills med mattor, trösklar eller sladdar på golvet.

  Uppdatering efter drygt en vecka: Aldrig haft så rent hemma som nu. Roboten är verkligen oerhört noggrann och cirklar snävt runt stolsben och andra saker som är i vägen. Varje gång jag tömmer behållaren så blir jag förvånad över hur mycket som ligger där i trots att den städar samma yta varannan dag ungefär.

  Ett varningens finger för er med känsliga mattor; mattläget gör att sugkraft i kombination med borsten kan vara lite väl hårdhänt. Löses enkelt genom att antingen stänga av mattläget eller skapa virtuella rum över mattorna där man justerar sugkraften.

  Som många andra skriver; varför köpte jag inte en dammsugarrobot tidigare? Men det är klart, tidigare fanns inte S6 MaxV...
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Detta är min första robotdammsugare. Och jag kollade runt på många innan jag bestämde mig. Kompisar som har S4 eller andra modeller sa samma sak. Viktigt med bra navigering!
  Jag tycker den gör ett mycket bra jobb med att navigera tack vare kamera och lidar. Enkelt att använda kartan som sparas och kan uppdatera med no-go zoner, spärrlinjer, ej-mopp zoner mm.
  Positivt överraskad över funktionen moppning ( mera korrekt att kalla våt torka kanske). Det blir ju faktiskt gjort nu.
  Det funkar smidig att flytta roboten från en våning till en annan utan att behöva flytta med dockan.
  + Navigation
  + Ganska tyst
  + Känner igen skor, kopplingsdosa och kablar (lite svårt med vita)
  + Känns smart i jämförelse med andra robotdammsugare

  - priset
  - tror att min stora svarta matta är ett "hål" och vägrar gå där om man inte lurar sensorerna. Detta borde dom kunna lösa genom att man kan göra en zon där dessa sensorer inte är aktiva.