Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Roborock S6 MaxV

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Roborock Robotdammsugare (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.72)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Till Hlundh som skriver att det inte finns reservdelar, gå till:
  https://www.mistore.se/sv/smarta-hem/tillbehor/robotdammsugare/

  Finns alla reservdelar, finns 20 hjul både vänster och höger står det i lager.
  Det är samma reservdelar till S5 och nyare, så det finns mycket reservdelar :)

  Städningen fungerar ypperligt och appen är riktigt bra.
  Blev förvånad över att den tog upp så mycket skräp och damm som den gjorde.
  Mopp funktionen tror jag inte att jag kommer att använda, men den dammsuger väldigt noga och bra.

  Väldigt skönt att ha den så man slipper dra fram dammsugaren titt som tätt.

  Lätt att hitta reservdelar till den eftersom dom har samma till iallafall S4, S5 och S6 och nu S6 MaxV, väldigt skönt att veta, för då kommer dom finnas ute på marknaden länge till.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Wow, säger jag bara, wow. Jag har provat många olika robotdammsugare av märket Neato och Irobot, smarta och osmarta, med wifi och utan, och jag måste säga att denna är så sanslöst mycket bättre än någon av dem. Den gör sitt jobb tyst, organiserat och fort, dammsugning som mopping. Undviker hundens leksaker på golvet utan problem. Med appen kan man styra var den ska städa och inte, samt massa andra inställningar som sugnivå, vattenmängd vid mopping osv. Jag är så sjukt nöjd med detta köp så jag kan inte sluta le 😁 Är du ute efter en robotdammsugare så tveka inte att köpa denna, är en suverän robotdammsugare på alla sätt och vis. Uppdatering: Har nu kört den dagligen i några månader, den städar vår lägenhet på 80 kvm snabbt och effektivt, har hund och har aldrig haft så rena golv någonsin. Älskar att man kan dela in lägenheten i olika rum och därmed bestämma vilka rum som ska städas och i vilken ordning, ibland behöver bara hallen tas en extra gång och ibland köket, man kan även välja om den ska städa extra noga. Kamerafunktionen är rolig, den tar kort på hinder och man kan även använda den för att kolla läget hemma då man är borta, går att styra med remotekontrollen i appen. Är ännu nöjdare över min investering nu än i början. Måste vara bästa robotdammsugaren som finns att köpa just nu.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Riktigt bra damsugare. Golven blir ren o fin. Haft flertalet neato o bytte från botvac till denna( deras dåliga lasrar som dom envisas med på taket med knappt nå skydd). Riktigt bra funktioner som kamera medans man dammsuger o synk med google home. Moppfunktionen fungerar över förväntan bra måste ja få säga. Hade en roomba som gick sönder men den är minst lika bra som den.
  Några nackdelar är att dammbehållaren är löjligt liten för en sån pass stor modell till robotdammsugare samt att trösklarna inte får vara för höga om man ska köra damm o mopp samtidigt.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  7 dagar sedan
  Första robotdammsugaren.
  Totalt sett väldigt nöjda. Att kunna välja ett specifikt rum eller rita på kartan var den ska ta är riktigt bra och känns futuristiskt.
  + tar bra på trägolv och kör runt hinder
  + klarar trösklar utan problem
  + hyfsat snart - mappar hemmet och undviker krascha in i grejer
  - även om den är smart, så kan den fastna i samma sladd varje gång så man får anpassa sitt hem lite
  - den ökar suget automatiskt på mattor men den tar inte lika bra där som på golv (främsta klagomålet)
 • Knappt godkänd
  8 dagar sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  Förvånansvärt dålig.

  Har haft en irobot roomba 600 i 7 år innan denna i 3 månader och denna kan i och för sig mycket mer än roomban, t.ex. städa ett rum som man märker ut i appen. Den kan också våtmoppa, men det hjälper inte då roomban städat ett rum så är det renare och det av en maskin som städat i stort sätt varje dag i 7 år och kostade hälften så mycket då!
  Ytterligare skillnader är att Roborock S6 MaxV trots att den kan rita fina kartor av en rum inte fattar när den fastnat i en sladd eller på en tröskel. Den kan stå och brumma helt obekymrat i åtminstone 5-10 minuter med slirande hjul utan att den fattat att den fastnat. Roomban fastnar mer sällan och om den gör det så fattar den det på en gång, då den märker om det icke drivande framhjulet slutar snurra, så enkelt, men en funktion som Roborock saknar.
  Roborock är också sjukt dålig på trösklar, då den alltid ska åka 3/4 över tröskeln och vända när den städar ett rum, vilket leder till att området närmast tröskeln blir skitdåligt städat, då maskinen lutar när den städar kring trösklarna och då inte lyckas fånga upp skräpet! Har man sedan moppningstillsatsen på, så blir den så mycket sämre på trösklar då att den i allt som oftast fastnar på våra trösklar i och med att den ska vända just på tröskeln, och då står den och slirar utan att fatta något i 5-10 minuter igen om det inte finns en annan väg till det rum den ska - då åker den runt tills den kommer dit, vilket kan verka smart, men det är ju inte säkert att man vill att ens mattor i de rummen, som inte skulle moppas (!), blir moppade bara för att de inte fattar att det inte går att vända på tröskel om man är en Roborock S6 Max V med moppningstillsatsen på! Till saken hör att den vet om att den är på, så den kunde anpassa hur den kör när den är på men det gör den inte! Nu kanske du tänker att vi bor i ett gammaldags hus med höga trösklar, men då tror du fel, de flesta av våra trösklar är under centimetern höga!

  Tyvärr är detta en skrivbordsprodukt som säkert funkar utmärkt i Roborocks labb, men bara där.

  Så summeringen är att den är en sjukt mycket bättre leksak en den gamla roomban, men golven blir inte lika rena, och då känns det ju inte som om man gjort ett bra köp direkt....
 • Perfekt
  9 dagar sedan
  Detta har underlättat något fruktansvärt mycket för vårt hushåll. Vi har en son på 1 år och att inte behöva tänka på dammsugningen är värt allt. Och det blir otroligt rent också! Istället för att dammsuga hela hemmet för att sedan tvätta golv behöver man bara tänka på moppning när det behövs. Den inbyggda funkar ok men inget man ramlar av stolen av. Men helt acceptabelt om man använder grönsåpa!
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Har haft S5 tidigare och denna innebär en stor uppgradering. Den är smartare i sina beslut, mer effektiv och framförallt mycket tystare. Det är dessutom kul att se den jobba. Appen har blivit mycket bättre och har fler funktioner.

  Nu har jag döpt alla rum, bestämt styrka (och vattenmängd vid moppning) individuellt för varje rum, samt bestämt i vilken ordning rummen skall dammsugas. Mycket nöjd med mitt köp!
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Bra vardagsersättare. Schemalagt vår 2ggr i veckan. Bra med transparent dust bin så man ser vad den sugit upp innan man kastar dammet. Bra kameraupplösning och inget lagg i appen generellt.
 • Mycket bra
  21 dagar sedan
  Den är inte perfekt, då den inte kommer åt riktigt överallt. Klarar (förstås) inte låga utrymmen under en del möbler och den har lite problem med smuts längs trösklar, samt missar då och då en del annat skräp.

  I övrigt är det en fantastisk liten maskin som kan styras på många sätt och som gör att man slipper plocka fram den andra dammsugaren så ofta. När man tömmer behållaren blir man väldigt förvånad över hur mycket som sugits upp.
 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Har använt sen några månader tillbaka. Har verkligen inget negativt att säga om den. Positivt överraskad på alla plan.
  Appen är lättanvänd och lämnar inget att önska.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Köp, bara köp. Om du funderar, sluta fundera. Bara köp.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Super bra
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Velade fram och tillbaka mellan S5 Max och denna och jag slog till på denna till slut. Otroligt nöjd!
  Lätt att koppla ihop, lätt att använda appen och bra städresultat! Mycket bättre än vad vi förväntade oss! Bor på ca 70 kvm, har två katter och en bebis. Mattorna håller sig katthårsfria och bebiskräkfläckar moppas bort lätt.
  Nu blir det till att "robotsäkra" lägenheten så att Robert kommer in och kan dammsuga ännu fler skrymslen och vrår! Rekommenderas varmt!
  Extra bonuspoäng för att den delar in lägenheten i olika rum så man kan välja i appen att bara dammsuga sovrummet exempelvis!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Inget att tveka på. Oavsett om du har villa/lägenhet, köp den här. Bästa beslutet ever. Fungerar klockrent, klarar ca 3cm trösklar utan större problem, damsuger perfekt.

  Nu med styrning via google home som möjliggör röstaktiverad städning av specifika rum t.ex "Hey Google, vacuum the kitchen" så städas det rum som är döpt till "Kitchen". Klockrent!

  Har haft den ca 3-4 månader nu. Blir bara mer och mer nöjd med den.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Så. Då har äntligen familjen blivit med robotdammsugare och jag gissade det redan innan men - varför - skaffade vi inte en tidigare? Så, ofantligt, bra den är! Svaret är väl att det är först med S6 MaxV som dammsugaren blev riktigt smart med sin AI-teknik (som bara kommer att bli bättre med kommande modeller).

  Många har redan skrivit om allt bra den gör (som no-go-zoner, osynliga väggar, moppning osv.) och vad den kan rent tekniskt står i produkttexten. Jag kan bara konstatera att - det ÄR oerhört tillfredsställande att kunna starta dammsugaren när vi går hemifrån och väl är hemma igen, konstatera att hela lägenheten är ren! Jag roade mig dessutom att starta dammsugaren samtidigt som jag var ute på promenad - och via robotens kamera, kunde jag se den köra runt på golvet och dammsuga. En kul feature som troligen aldrig kommer att användas aktivt - men roligt att den finns där.

  Funderar du på OM det är värt att köpa en robotdammsugare? Fundera inte mer. Bara köp den här - eller en senare modell. Du kommer att bli lika glad som irriterad (för att du inte har köpt en tidigare). Bara gör det. Nu.

  Vår traditionella Electrolux-dammsugare, kommer att samla damm i städskåpet. OM vi gör någon justering så blir det till att sälja den och istället köpa en handdammsugare á la Dyson eller motsvarande - men just nu gör Roborock ALLT vi önskar.

  EDIT: Vår robotdammsugare har aldrig haft problem med våra trösklar, men de är max 1,5 cm höga. Inte heller med våra mattor mer än någon enstaka gång med _tunnare_ varianter av mattor. Det säger sig själv att om du lägger ut en tröja på golvet (och dammsugaren inte listar ut att den ska undvika den) så kan den fastna eller dras runt på golvet. Samma sak med riktigt tunna mattor. Vi har en som är relativt tunn - utan halkskydd under mattan - och där har RoboRock någon gång gjort att ena änden av mattkanten (kortsidan) kanske låg vikt på någon decimeter. Överhuvudtaget inte ett problem - men ändå noterbart. Så - lösningen - plocka undan alla lösa föremål från golvet innan du startar städningen - och har du alldeles för tunna mattor där du bor - sluta ha det - eller lägg en no-go-zon precis på mattan så dammsuger inte Roborock där. I tillägg är det otroligt kul att se att den kör runt och dammsuger tjocka mattor så bra som den gör...
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Min första robotdammsugare. Hade högre förväntningar. Tar sig inte över en tröskel. Fastnar på en del möbler och platser så man måste anpassa. Ex trösklar inte så tvärenkelt.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Sjukt nöjd med denna!
  Haft den i ca 2 veckor nu så den här recensionen återspeglar första tidens användning.

  Har haft en Neato Botvac D3 Connected fram tills nyligen som jag var ganska nöjd med. Men Roborock:en höjer ribban enormt - på alla fronter!

  Oerhört enkelt och smidigt att komma igång. Intuitiv och väldesignad app. Många möjligheter att skräddarsy inställningar. Bra att område för område kunna ställa in sugkraft och mängd vatten. Kul feature att kunna köra med appen - både på plats och remote :)

  Själva huvudfunktionen då:
  Dammsuger bra, tämligen tystlåten, oerhört smart feature att den ökar sugkraft när den känner att den är på en matta.
  Klockren navigering och positionering.

  Och till slut det som är mindre bra:
  - Avgrundssensorerna som ska hindra den från att åka ner för avsatser har problem med mörka mattor. Går inte att deaktivera dem genom "zonindelning". Själv bor jag i enplanshus så behöver inte oroa mig för trappor och hittade ett hack på nätet som går ut på att tejpa för sensorerna med vit tejp/pappersbit.
  - moppningen är mer blöta ner men fyller ändå funktionen att binda till sig damm. Dock är behållaren för vatten aningen underdimensionerad i förhållande till ytan den kan täcka på en laddning. Vattnet tar slut långt innan batterikapaciteten även med snålaste vattenmängden.

  Allt som allt är jag dock mycket nöjd.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Nja! Har haft den i 2 veckor nu. Den har problem med mattor, skjuter dem framför sig eller knölar ihop dem. Den har svårt att hitta tillbaka till laddenheten. Den har svårt att hålla reda på om den är på övervåningen nedervåningen. Den fastnar och säger att jag ska flytta sakerna, fast det inte finns något som står där. När den väl dammsuger så blir det otroligt rent. Tanken med en robotdamsugare är ju att man ska slippa ha koll på vad den gör. Så är inte fallet med denna tyvärr....
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Krångligt att koppla till google home och fastnar betydligt oftare än min Neato D5 gjorde.
  AI Kameran tror att det är husdjursbajs på flera ställen på golvet, så den gav ett måttligt mervärde. Det finns inget bajs på golvet.
  Har bara kört jungfrufärden än så länge och kommer uppdatera när den "vant sig bättre vid mitt hem"

  Stort plus är iallafall att den är mycket tyst, har mopp och uppdaterar kartan i realtid...

  Uppdatering:
  När man väl fått dammsugaren att scanna av ett våningsplan, prioritera ordningen av rum samt ställa in sugeffekt och moppning för varje rum fungerar den bra.

  Har fått lägga några fler spärrzoner än jag hade önskat och batteritiden räcker nog bara till 200m2 om man inte har några möbler i ett rektangulärt rum...
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Grymt produkt till bra pris, fungerar även riktigt bra tillsammans med google home assistent att specificera vilket rum den ska dammsuga.

  Daggsugningen är det inget fel på, kul att kunna övervaka genom kameran.
  Har ännu inte hunnit prova moppfunktionen.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Super!
 • Dålig
  6 mån sedan
  Fungerar fantastiskt bra, bra app, och det blir rent.
  Smått fantastiskt hur pass "intelligent" maskin man kan få för 6000kr, framförallt när man jämför med robotklippare i 45K klassen som är betydlig mindre "smarta".
  Tyvärr så gick mitt omnihjul sönder efter 4mån, spricka i plasten.
  Limmade och tänkte att jag får väll beställa nytt "hus" till hjulet, betydligt enklare än att skicka iväg maskinen ett par veckor. Helt klart värt ca 200kr (min gissning på vad nytt hjulhus borde kosta)

  Men så fel jag hade, det går inte att beställa reservdelar till denna maskin, så tänkt till en extra gång innan ni trycker på köpknappen. Den kan faktiskt gå sönder på sådant sätt att det inte är garanti, eller gå sönder efter garanti tiden, eller som klantiga jag limma (då kan man inte reklamera enligt Webhallen), och då står ni där med värdelös plast leksak som inte går att reparera.
  När sprickan återigen går upp, så kommer den förmodligen förpassas tippen, och det kommer inte bli ny av detta märke igen!
  Kommer var mycket noggrann i framtida köp, och inte köpa produkter från leverantörer som inte tillhandahåller reservdelar, man inte fortsätta stödja så oseriösa leverantörer.

  Hade det funnits reservdelar hade den fått full pott.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Galet bra. Ser objekt som är i vägen, fastnar inget tack vare det. Helt magisk och vi älskar den. Enda negativa är den korta strömsladd så en ny har införskaffats. Köp o ni kommer älska att ta fram riktiga dammsugaren så ofta
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Min tidigare robot var över 10år och Wow det har hänt saker. Jag är otroligt nöjd, fungerar klockrent och rent blir det. Vi har renare nu hemma än då vi körde städhjälp med rut och nu får jag rengjort var jag vill när jag vill. Dock hade den problem med våra trösklar vilka är gänska standard höga för ett äldre hus.. Fick lägga mattstumpar innan tröskel för att lösa problemet...Övrigt klockrent väntar nu bara på en annu smartare som kan se och undvika att suga upp tex lego. Denna har däremot klarat av alla lösa sladdar i hemmet undantag usb sladdar.. Den förra vi hade fastnade i allt.. Har int utnyttjat no go zoon funktionen det har inte behövts.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Setup på 5 minuter. Enkel att koppla till Google Home. Undviker objekt som ligger på golvet och rundar dem smidigt. Inga problem hittills med mattor, trösklar eller sladdar på golvet.

  Uppdatering efter drygt en vecka: Aldrig haft så rent hemma som nu. Roboten är verkligen oerhört noggrann och cirklar snävt runt stolsben och andra saker som är i vägen. Varje gång jag tömmer behållaren så blir jag förvånad över hur mycket som ligger där i trots att den städar samma yta varannan dag ungefär.

  Ett varningens finger för er med känsliga mattor; mattläget gör att sugkraft i kombination med borsten kan vara lite väl hårdhänt. Löses enkelt genom att antingen stänga av mattläget eller skapa virtuella rum över mattorna där man justerar sugkraften.

  Som många andra skriver; varför köpte jag inte en dammsugarrobot tidigare? Men det är klart, tidigare fanns inte S6 MaxV...
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Detta är min första robotdammsugare. Och jag kollade runt på många innan jag bestämde mig. Kompisar som har S4 eller andra modeller sa samma sak. Viktigt med bra navigering!
  Jag tycker den gör ett mycket bra jobb med att navigera tack vare kamera och lidar. Enkelt att använda kartan som sparas och kan uppdatera med no-go zoner, spärrlinjer, ej-mopp zoner mm.
  Positivt överraskad över funktionen moppning ( mera korrekt att kalla våt torka kanske). Det blir ju faktiskt gjort nu.
  Det funkar smidig att flytta roboten från en våning till en annan utan att behöva flytta med dockan.
  + Navigation
  + Ganska tyst
  + Känner igen skor, kopplingsdosa och kablar (lite svårt med vita)
  + Känns smart i jämförelse med andra robotdammsugare

  - priset
  - tror att min stora svarta matta är ett "hål" och vägrar gå där om man inte lurar sensorerna. Detta borde dom kunna lösa genom att man kan göra en zon där dessa sensorer inte är aktiva.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Har använt detta nu i 4 veckor. En imponerande dammsugare som verkligen gör sitt jobb. Om du funderar på att köpa en robotdammsugare är detta det rätta valet!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Detta är i mina ögon i en egen klass.
  Det handlar om ett rum i taget och fortsätter så systematiskt som rummet tillåter.
  Det är mycket tystare än de jag måste jämföra med och fungerar också mycket snabbare.
  Den ritar en detaljerad karta över lägenheten, där du kan dela upp i rum. Du kan sedan namnge rummen och välja i vilken ordning de ska tas, samt vilken styrka / läge rummet ska dammsugas i - eller hur mycket vatten som ska användas för moppning.
  Du kan också välja vilka rum som ska rengöras, och det tar bara det.
  Det tar bilder av små hinder på vägen, till exempel ett par skor - och sedan kan du välja om det är något det ska ignorera i framtiden.
  Du kan också skicka den till en valfri punkt och göra en platsrengöring där.
  Det meddelar mycket på vägen, men volymen kan minskas helt. Inte norska.
  När den är igång kan du ansluta kameran och gå med i städningen. Den kan också styras manuellt via "joysticken" i appen.
  Moppen måste fuktas innan den rengörs med vatten, annars tar det för lång tid innan den blir våt.
  Mycket enkel påfyllning av vatten och tillgång till moppduken.
  Den rullar mer längs kanterna och är därför försiktig med vad den träffar på väg, inklusive ledningar. Det är en separat husdjursfunktion, men jag har ingen erfarenhet av det.
  Relativt enkelt att ansluta till ditt nätverk före första användning.
  Appen är inte helt självförklarande för att hitta alla val, så det finns utrymme för förbättringar.
  Du måste skapa rum och sedan tilldela roboten till rummen innan du kan namnge rummen. Så det är lite knut, men när du väl har fått allt på plats är det helt kung.