Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DJI Mavic Air 2 Fly More Combo RTF

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla DJI Drönare (65)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Har haft drönaren i 6 månader, otroligt bra! Köpte den först för att få till lite fina bilder på bilen. Jag måste säga att den motsvarar mina förväntningar! Mycket användbara automatiska flyglägen där drönaren följer/ fokuserar på objektet etc. Det jag eventuellt skulle önska är sensorer i sidled för att förhindra krock samt zoom på kameran och att den skulle vara tystare i luften, Köp inte någon billig skitdrönare utan satsa på kvalitet och hållbarhet!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppgradering ifrån föregångaren Mavic Air. De stora fördelarna är mycket bättre räckvid, kameran är ännu bättre (ingen dålig kamera i MA), batteritiden är grym.

  Det jag saknar är det kompakta formatet som den tidigare MA hade och mjukvaran var bättre (Dji Go 4) innan.

  Grymt nöjd med denna produkt, man får ganska mycket för pengarna. Fly more Combon är ett måste.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Makalös manick. Är glad att jag väntade in denna nya avancerade modell från DJI. Fly more Combo är ett självklart val trots de extra tusenlapparna.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Jag sålde min gamla MA, och köpte denna istället. Bättre på alla vis. Jag flyger lätt 12 km utan att ens få varning för långt batteri. Visst finns det funktioner som saknas i mjukvaran, men det kommer.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Svårt att sätta betyg eftersom min aldrig lämnande marken. Felkod 1112 vid aktivering. Kan bero på att en batch har lämnat fabriken utan att serinumret blev registrerat. Enligt supporten går det inte att åtgärda om man fått felkod 1112 utan enheten måste bytas ut. Fick lämna tillbaka till Kjell&Co utan problem.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  flugit två veckor och inte hittat något dåligt med denna. har i min mening alla bra features från mavic 2 pro. stabil även i lite vind, tappar aldrig kontakten, superbra foto och video och liten kompakt. perfekt om man vill börja flyga och har högre krav på kamera än vad mini kan erbjuda.
 • Perfekt
  1 år sedan
  10499 kr på Webhallen som medlemspris :)