Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TCL 65QLED800

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TCL TV (68)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Jättefin TV och otroligt lätt att ansluta diverse appar med Android TV gick som en fröjd. Fin bild och mycket TV för pengarna helt klart men blev irriterad över svagt flimmer när bakgrunden är vitt/ljus både t,ex i någon serie eller på youtube när man ska välja klipp vet ej om detta beror på 50hz som den kör med. Otroligt skarpt och krispigt på diverse filmer men som sagt valde att byte mot en LG Nanocell 90 så nu snackar vi uppgradering men det kostade desto mera men väl värt om man ska ha den några år. Båda är i 65". Snåla inte om ni ska ha TV några årdet är värt i slutändan! Var grymt nöjd med min LG 47" för många år sedan och tror inte denna LG kommer göra mig besviken.

  Men annars är TCL en väldigt intressant produkt som man får mkt TV för pengarna men testa den ordentligt i butiken det gäller oavsett TV!
 • Bra
  5 mån sedan
  Det är en okej TV.
  Bra bild, men menyerna är lite sega. Kan tycka att pixeltätheten är lite låg om man sitter 3 meter ifrån. Jag kan i alla fall se pixlarna individuellt då.
  Av nån anledning så har TCL gått med på att Elgiganten får döpa om deras c715 serie till QLED800 eftersom "det ser häftigare ut". Spelar inte mig nån roll, men om någon internationellt pratar om TCL 8-series så är det alltså bättre och dyrare TV än QLED800 som alltså är 7-series om man letar efter reviews på youtube.
  Vill ge 8/10 men drar ner ett då jag tycker det är fult att utge sig för att vara en serie högre än vad man är. Vilseledande.