Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Mi Electric Scooter 1S

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Elscootrar & Elsparkcyklar (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Första intryck efter ett dygn: Precis som förväntat. Enkel att montera. Lätt att bära med sig i trappor osv. Verkar som jag med 92 kilo får ut ca 20 km räckvidd, vilket jag räknade med. Dock kommer jag upp i angivna hastigheter. Känns något vek i konstruktionen. Inte lika rejäl som hyrmodellerna. Önskar att det gick att höja styret en aning, lite för lågt egentligen. På det hela taget är jag nöjd.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  8 dagar sedan
  Kör med 25km/h vilket är ett stort plus, räckvidden är dock inte den bästa, speciellt när man kör med 25km/h.
  Ingen stötdämpare, så bara släta och raka vägar som gäller
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Är såvitt jag förstår den starkaste lagliga elcykel scootern på gator i Sverige. Stadig, stabil och inget som skakar eller vibrerar. Mycket effektiva bromsar. Har IP54 så tål bara lätt regn om ens det, annars full pott till priset 3 500kr jag gav. Är man en bit över 180cm kan styret kännas lite lågt men acceptabelt. För lite brantare backar får man hjälpa till med ett par sparkar.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Kvalitet rakt igenom. Godkänd stabilitet för pengarna. Finns massor av reservdelar och tillbehör. Köpte den globala versionen (25 km/h). Nordic går för långsamt. Inget att klaga på förutom att den är en aning svag i uppförsbackar (85 kg), däremot används den mest av barnen och där räcker kraften mer än tillräckligt!