Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi TV Stick

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Mediaspelare (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.92)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Fruktansvärt seg med allt man gör. Netflix fungerar inte speciellt bra då ljudet blir osynkat ganska snabbt. Kodi är naturligtvis bara att glömma. Youtube funkar ibland och ibland är det fruktansvärt segt och laggar.
  Jag skulle absolut inte rekommendera den här till någon. Det som gör att den får 1,5 i betyg i alla fall är att den verkar fungera hyfsat som Chromecast i alla fall.
 • Dålig

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Nä. Seg upplevelse över lag, läcker förmodligen minne som ett såll då en omstart löser problemet någon dag. Fjärrkontrollen känns rätt billig. Skulle inte rekommendera till någon.
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Många bra funktioner. Inga problem att köra enklare spel men den är slö i menyerna ibland. Tyvärr fungerar Chromecast funktionen inte så bra. Vi blir ofta tvungna att starta saker med fjärrkontrollen istället.
  Fjärrkontrollen är bra, bortsett från att det satt ett klistermärke som lämnade klisterspår efter sig som var väldigt svårt att få bort. När jag försökte ta bort det klistret tappade fjärren finnish.
  Summerat: Hade fått fyra stjärnor om inte Chromecast var så skakigt. Hade jag inte köpt den för mindre än 300 kr, hade den fått en 2:a.
  ....................
  Har reklamerat den eftersom Chromecast knappt fungerar. Endast efter uppstart. Sänker till 2 stärnor efterssom detta är något som skall fungera.... (ja jag har fabrikåterställt den, tömt cachen på Chromecast appen, installerat om Chromecast appen, o.s.v...)
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Bra för priset. Köpte varsin till ungarna(som inte bryr sig om 4k utan fortfarande kollar film för innehållet) i julklapp och har inte sett dem sedan dess. Skämt å sido, jag har fått hjälpa dem någon gång att starta om när det hängt sig. Upplevde den seg och hackig i början men efter en snabb uppdatering av programvaran så har det flutit på bra. De lirar även en del spel och brukar casta sin mobilskärm när de spelar och än har de inte upplevt fördröjning mer än någon enstaka gång.

  Slutsats: inte perfekt men bättre än en vanligChromecast
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Lite seg, laggar en del. Men har surfar på internet med den och tittat på Netflix och castat video ifrån datorn. Allt fungerar utan bekymmer.
  För pengarna så finns det inte så mkt att klaga på.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Överraskande bra! Fick denna för endast halva priset och för det priset är det nog en av mina bästa köp 2020. Så mycket för pengarna!

  Köpte också Xiaomi box S precis innan jag fyndade denna så blir att lämna tillbaka boxen då jag är så nöjd med denna stick :)
 • Perfekt
  4 mån sedan
  För priset? Utmärkt!
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Prisvärd och en mycket flexibel, kapabel och finslipad lösning, men hårdvaran är precis på gränsen till att räcka till.

  Vid multitaskande, röststyrning etc så märker man framför allt av att ram minnet på 1gb är lite snålt. Cpun duger men är lite svag.

  När man väl använder en och samma app, vilket man normalt gör, så flyter allt på bra.

  Utmärkt för att få kodi, plex och chromecast i samma enhet om man kan tänka sig att skippa allt trams med röstsyyrning och att försöka ladda ner spel etc.

  För multitaskaren skulle jag köpa mi box s istället med snabbare cpu och dubbla ramminnet för ca 650kr.
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Vet inte om jag fått ett måndags-ex men kan verkligen inte hålla med om att den är rapp. Min laggar som bara den i menyer och diverse program man kör på den.

  Funkar bra när man väl spelar media på den dock. Bra pris.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Riktigt snabb respons på enheten, kopplade en bluetooth-fjärrkontroll till den och spelar nu Minecraft pocket edition!
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Fungerar mycket bra, plötsligt blev sovrums tvn en bra smart tv. Snabb i menyer och stort utbud av appar tack vare Android Tv OS

  Saknar dock en funktion som jag uppskattar mycket som Nvidia Shield har, nämligen att väcka enheten genom att byta till den hdmi port den är kopplad till. Vill helst styra både box och tv med tv fjärren. Visst den har hdmi cec och det går att styra den med tv fjärren men man måste fortfarande väcka den med original fjärren först. Så man är fortfarande beroende av 2 kontroller. 1 stjärna bort pga det
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Fungerar ypperligt än så länge. Sitter i en sovrumstv där den utför sitt syfte med råge. Klockrent köp.