Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G203 Lightsync

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (103)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  27 dagar sedan
  Inköpt för 149:- på Elgiganten, finns verkligen inget att klaga på. Minst lika bra som många möss i 500 kronorsklassen. Något liten dock, så har man stora händer kanske man bör välja en annan mus.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Alltså, för 79:- så är den ett av de bästa köpen i musväg någonsin. Tänk efter - 79:- för den! Hur i hela friden skulle jag finna något att klaga över då? Allt är liksom en bonus!
  Snygg, lätt, stilren. Även det ergonomiska är spot on! Visst, den glider rätt lätt, men det är absolut inget jag tar med i betygssättningen, för vet ni...79:-!
  Bra bygge, nice RGB. Scrollhjulet är rätt stor, och kräver något mer kraft än, låt säg, Steelseries-möss. Men det tycker jag är en fördel.

  (Har S/M-hand och tycker den passar mig alldeles utmärkt, men skulle även kunna tänka mig att musen passar M/L-händer)

  Supernöjd!
 • Bra
  4 mån sedan
  Snygg, enkel, lätt och ergonomisk. Onekligen prisvärd. Höger och vänster musknapp är rappa och tar direkt. Klicken är tyvärr ganska högljudda. Scrollhjulet har relativt stor diameter och kräver därför lite större rörelse mellan varje "hack". Dessa är distinkta (ingen mjuk scroll). Såväl mittenknappen som sidoknapparna kräver lite mer kraft för att aktivera. Sidoknapparna är lite sega i anslaget, men något tystare. Passar medelstora och större händer om man gillar det där lätta stödet i handflatan.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Gick från SteelSeries Rival 110 till den här och den här är bättre på allt.