Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung The Frame QE32LS03T

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (440)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  10 dagar sedan
  Samma klagomål som i det andra omdömet. Kabeln är inte en tunn transparent som till de större modellerna utan en tjock, grå kabel som dessutom är i kortaste laget.

  Inget AirPlay 2 eller Apple TV, detta måste samsung lösa med ett uppdatering annars så är det riktigt uruselt! Detta känns som en riktigt snik variant av The Frame upplagorna.

  Hade vi vetat om dessa två stora avvikelserna som de andra större modellerna har hade vi köpt en annan TV.
 • Usel
  29 dagar sedan
  Uppdaterat: 26 dagar sedan
  Jag köpte denna för att kunna ha bakom en gardin i köket. Den fyller en funktion som marknadens överlägset tunnaste 32-tummare. Grymt!
  MEN...
  Den saknar AirPlay 2 (som jag trodde alla nya Samsung hade). Enligt Samsung ligger det på Apple att inkludera nya modeller. Men det ska tydligen komma... Vi får se.
  Kabeln till OneConnect är inte den slimmade optiska utan en tjock grå kabel. Men det värsta är att kontakterna är enorma och omöjliga att dra snyggt i väggen. (För mig slutade det med att jag fick ta upp ett stort hål i väggen och ställa boxen bakom tv’n istället för att slippa se några kablar.
  Den saknar nätverksport(?!) utan förlitar sig endast på wlan. (Jag har dragit fram nätverkskabel till alla tv-apparater för att då en stabil uppkoppling men kan inte nyttja den). Flera gånger glömde den bort min accesspunkt (UniFi) så man måste ange lösenordet igen vilket är superkrångligt.
  EDIT: Tv'n tappar glömmer konstant bort mitt nätverk. Jag har provat att ansluta till en Ubiqiti accesspunkt samt även väckt liv i WLAN'et inbyggt i vår Telia router. Samma problem med båda. Måste skriva in lösenordet via fjärrkontrollen var och varannan dag. Därmed är TV'n nästintill värdelös tills detta är fixat. Skärpning Samsung!
  Sedan ingår bara 20 konstverk, annars kostar det 49 kr i månaden. Kan vara bra att veta.