Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung The Frame QE32LS03T

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (507)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Samma klagomål som i det andra omdömet. Kabeln är inte en tunn transparent som till de större modellerna utan en tjock, grå kabel som dessutom är i kortaste laget.

  Inget AirPlay 2 eller Apple TV, detta måste samsung lösa med ett uppdatering annars så är det riktigt uruselt! Detta känns som en riktigt snik variant av The Frame upplagorna.

  Hade vi vetat om dessa två stora avvikelserna som de andra större modellerna har hade vi köpt en annan TV.
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag köpte denna för att kunna ha bakom en gardin i köket. Den fyller en funktion som marknadens överlägset tunnaste 32-tummare. Grymt!
  Den saknade AirPlay 2 och AppleTV men nu efter ett par månader har den fått det äntligen.
  Kabeln till OneConnect är inte den slimmade optiska utan en tjock grå kabel. Men det värsta är att kontakterna är enorma och omöjliga att dra snyggt i väggen. (För mig slutade det med att jag fick ta upp ett stort hål i väggen och ställa boxen bakom tv’n istället för att slippa se några kablar.
  Den saknar nätverksport(?!) utan förlitar sig endast på wlan. (Jag har dragit fram nätverkskabel till alla tv-apparater för att då en stabil uppkoppling men kan inte nyttja den).
  Flera gånger glömde den bort min accesspunkt (UniFi) så man måste ange lösenordet igen vilket är superkrångligt. Höll på att bli galen på detta... Men även detta har äntligen löst sig som det verkar.
  Sedan ingår bara 20 konstverk, annars kostar det 49 kr i månaden. Kan vara bra att veta.
 • Dålig

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  I deras egna dokumentation för 32an står det att Google voice assistant och motion sensor (skärmen släcks, tänds beroende på om du är i rummet) är två funktioner som ingår. Produkten har inte dessa två funktioner. Sladdens tjocklek specas inte heller då denna också varierat sig från de större skärmstorlekarna. Känner mig lurad och hoppas att du som funderar på denna och förväntar dig samma produkt som aviseras ser detta.