Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Be Quiet! Pure Base 500DX (Svart/Transparent)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Be Quiet! Chassin (41)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Bra box med exceptionellt luftflöde.
  Hade inte valt denna om jag vill köra med vattenkylning. Men till airflow är denna perfekt. Har 3 fläktar som följer med. Använder 2 som intake på fronten och ett exhaust. Bye bye damm och bra temp i huset.

  Mycket för pengarna plus snygg diskret rgb som kan stängas med en knapp på toppen om man vill :D

  Köp
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  ÄLSKAR detta case! Hade ett billigt tidigare som jag inte ens vet märket på. Min ryzen 2700x och amd 5700xt låg båda på runt 70-80c undet load och lådan lät som en industridammsugare. Köpte denna med en pure rock 2 och är supernöjd. Nu hörs inte cpu kylaren alls längre och tempen ligger på 50-60c under load. Har dock ett dåligt nätagg som fortfarande låter extremt högt som jag inte tänkt på innan då amd stock-coolern var huvudsklig ljudbandit innan så det ska nu bytas ut för en riktigt tyst och kall build. Enkelt som tusan att bygga i är caset också med helt ok lösnignar för kabeldragning och sade jag att caset är snyggt? Älskar originalfärgen rgb'n kommer med. 100/100 för mig.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Fantastiskt skåp. Kompakt men fantastiskt bra ventilation. Håller GPU- och CPU-temp mycket lågt och är praktiskt taget bullerfritt. RGB-lampor fram och bak är fantastiska!