Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Svive PYX 34C801

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Svive Datorskärmar (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Bra skärm överlag enligt mig. Skärmen upplevde jag som färgstark och bra på att kunna leverera mkt ljus. Observera att många DP kablar är för 60hz vid full upplösning, skall du köra på 100/120hz med denna så krävs bra kablar vilket reducerar de problem som ghosting etc. typ en 8K DP kabel.

  34" tum ultrawide känns optimal för mkt. Det täcker blickfånget bra. Jag har provat med 43" ultrawide också, det kan dock upplevas lite för bred. Det blir mer som att fokus på skärmen ändå ligger i samma blickfång som på en 34" ultrawide. Dock så kommer en 43" ultrawide ge lite mer känsla vid bil/flyg simulatorspel med det extra man får på sidorna.
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Hade denna hemma ett tag och själva designen tyckte jag var snygg och stabil, tyvärr var där rätt mycket ghosting och valde därför att lämna tillbaka den.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Väldigt bra skärm. Bra svärta och bra kontrast mellan svarta och ljusa scener. Knapparna under skärmen är markanta och lätta att använda. Går att överklocka responsen men vid high så blir det ghosting, så rekommenderar medium.
  +144hz
  +Qled
  +Meny
  +Adaptive freesync
  - Ghosting vid high överklockning
  - Inge vridbar bas