Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fitbit Charge 4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fitbit Aktivitetsarmband (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Det har varit strul med denna under 1-2 veckor med att syncen försvinner och aktivitetsmätning stannar mitt under aktiviteten. Även sömnmätningen strular. Fitbiten fungerade i ca 2v efter att den köptes men har strulat efter en firmwareuppdatering. Ska du köpa denna strax efter detta omdöme så rekommenderar jag dig att kolla på Fitbits forum om hur situationen ser ut med enheten.. Lämnade tillbaka min vilket även många andra har gjort enligt forumet.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Mycket teknik för pengarna, framförallt för den som vill ha mycket träningsdata. Den stora fördelen med Fitbit är appen och den information som loggas. Där ligger de verkligen i framkant. Hade en ionic tidigare som pajade och skaffade denna istället. I princip samma funktioner men inga direkta möjligheter att installera appar på Charge 4. Dock är det inget som jag någonsin använde på min ionic. Det viktigaste för mig är GPS och Fitbit pay och det har Charge 4. Dock några saker som stör mig med Fitbit är att varje klocka har sin egen laddkontakt . Att Fitbit 2021 inte kan använda USB , trådlös laddning eller åtminstone en enhetlig kontaktstandard för sina klockor är inget annat än en ren skandal! Även armbanden som de skickar med håller i regel usel kvalite.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Haft klockan i en månad nu. Inte märkt av något av det negativa som andra skriver.
  Skärmen är responsiv, det är lätt att navigera. Väldigt bra batteritid. Laddat den 2 gånger på en månad. Pulsmätaren är väldigt bra, jämfört den med en pulsband som sätts runt bröstet och de visade i stort sett samma sak. Sömnmätningarna verkar stämma rätt bra med. Den tillhörande appen är bra, kanske lite svår att hitta i till en början. Gratis funktionerna räcker.
 • Usel
  4 mån sedan
  Den här klockan är ju ett skämt.
  Sömnen som loggas stämmer inte, man kan ligga vaken innan man somnar/efter att man vaknat och skriva på mobilen i flera timmar och ändå loggar den sömn. Att tracka simning är också helt värdelöst, jag har testat flera gånger och den får det aldrig rätt. Sist simmade jag 1000 meter och klockan loggade 3000.
  Det enda den är bra till är att se puls, och då kan man köpa en bra mycket billigare klocka istället.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Har Tappat parkopplingen varje gång man stängt appen och måste gömma enheten i inställningar innan den börja fungerar igen och oftast måste även enheten återställas, gör automatiskt träningspass medan man sover? (Nej, går inte i sömnen) Stänger träningen av sej själv under träningspass och går till ett annat automatiskt träningspass som promenad, batteritid 2-3 dagar, ej 7, display funktionen är usel, sveper man vänster, går den oftast neråt eller stänger skärmen helt.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Synkar denna med min iphone. Gillar denna lilla pryl, bekväm oftast att ha runt handleden och den har en hel del funktioner. Jag köpte den när den kom ut och cirka 2månader senare började batteriet ta slut på 2-3 dagar utan gps påslaget. Pratade med fitbit support och de bad mig returnera den. Eftersom jag köpte den ifrån webhallen så gjorde jag en reklamation hos dom, dagen efter fick jag en helt ny fitbit och det är vad jag kallar bra support!

  GPS fungerar bra men man måste förstå att en sån här liten pryl såklart äter upp all batteri snabbt när du har gps på.

  Har precis satt upp så man kan betala med din via sin bank, återkommer hur det fungerar.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Äntligen GPS