Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ring Video Doorbell 3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ring Dörrklockor (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Först och främst måste jag klaga på otroligt dålig wifi-signal. Jag kör mesh-nät hemma och har en accesspunkt två meter innanför ytterdörren som kameran kopplar upp sig mot. Ändå får jag väldigt ofta meddelanden att signalen är mycket dålig. Kör jag speedtest med min telefon utanför ytterdörren har jag över 100Mb/s.
  Anledningen till att jag valde Ring Doorbell är att den kan gå på enbart batteri och hittills är batteritiden otroligt bra. Jag laddade batteriet för över en månad sedan och har 60% batteri kvar med rörelsedetektion påkopplad hela tiden.
  Jag har ofta problem med att jag inte kan gå in i live view utan det kan ta ett par minuter innan kameran hoppar igång. Vet inte om det beror på "dålig wifi-signal" eller att kameran går ner viloläge för att den bara går på batteri. Ser att kameran kopplar upp och ner sig med jämna mellanrum på mitt wifi.
  När någon ringer får jag alltid push-notis med en stillbild och då går det alltid att gå in i live view om man vill se och prata med de som ringer på.

  För högst betyg hade det krävts bättre wifi och att det inte strulat med att gå in i live view. Dessutom kostar det lite över 300kr/år för att kunna spela in i molnet vilket är i dyraste laget.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Funkar klockrent! Bra och användarvänlig app. Batteriet räcker länge, drar ur ca 10% på en vecka.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jättebra kamera, bra möjligheter att välja hur nära den ska känna av samt bra bild. Mycket stabil och bra app, kräver dock prenumeration efter en månad för att få alla inspelning i molnet. Haft flera D-link kameror som varit mycket ostabila. Möjligtvis lite kort batteritid, fick ladda efter ca 4 veckor. ska koppla om så den går på befintlig ringledning så jag slipper ladda.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  4 mån sedan
  Ring Doorbell ägs av Amazon och stöder därför inte Google Assistant. Tusentals kunder är missnöjda med detta men teamet bakom Ring Doorbell svarar inte ens på kunderna. Välj istället en annan produkt.