Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Så nu har jag införskaffat en OnePlus 8 från en OnePlus 6. Varför jag tog en 8a men inte pro jo jag är ingen fotograf och behöver inte trådlös ladd, plus för dyr pro alltså även trådlöst behöver jag inte. Så jag nöjer mig med vanliga 8an 5g, 90hz bra batteritid bättre än pro, stereo högtalare ,ddr4 minne och grym programvara. Vad mer vill man ha, kameran är helt ok ingen systemkamera men fullt duglig till average Joe. Skärmen är bland dom bästa, kommer nog inte gå över till 60hz igen, nope. Kurved glass va jag lite rädd för men inga problem för min del. Ax wifi är sick allt går sååååååå mycket fortare öppna sidor, ladda ner appar mm. Fattar inte vad folk klagar över denna lur tycker den har det mesta ändå. Kunde va 6500-7000kr då hade det varit spot on därför drar jag av en stjärna, pga priset. Annars som vanligt mycket bra telefoner OnePlus. Jag är supernöjd 👍

  Uppdatering: har redan fått 3st uppdateringar därför älskar jag OnePlus bara haft den i tre veckor. Bra jobbat OnePlus 👏👏👏👏👏👏
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  I grunden så gillar jag OnePlus som varumärke...har haft några av deras tidiga lurar men att gå från Huawei P10/P20 Pro till denna är ett steg tillbaka i tiden, framförallt om man jämför med P20 Pro. Ända fördelen med denna lur mot P20 Pro är formatet, den är enklare att hantera med en hand men det är nog allt. Efter att ha haft Huawei så är man ganska bortskämd med det mest...t ex scanna ocr för att betala räkningar har inte varit ett problem på 4 år och nu måste man tända lampor eller flytta sig intill fönstret om det är dagsljus för att det ska fungera, kameran är helt enkelt inte tillräckligt bra. Gillar man att läsa specifikationer så är detta en toppen lur men efter 2 månaders användning så funderar jag att gå tillbaka till min P20 Pro eller skaffa en P30 Pro. Innan Huawei hade jag Oneplus och några varianter av Google Nexus lurar och tilltalades av renheten med Android. Idag skulle jag säga att jag vet bättre. OnePlus vill vara en plus version av ren Android men lyckas inte med enkelheten och funktionen på samma sätt som andra tillverkare som lägger sitt gränssnitt på Android. Hårdvaran har bra kvalitetskänsla, i denna lur sitter det en Snapdragon processorer och tyvärr är de inte lika energieffektiva som Kirin som sitter i Huawei. Huawei är ett helt paket med OS och hårdvara som är optimerade för varandra, Oneplus 8 är en legolåda där man tagit många bara bitar och satt samman men de är inte optimerade för att fungera tillsammans. Vill du kunna ändra på nästan allt i en telefon så är den här telefonen toppen men vill du ha en enkel telefon för vardagen som har bra batteritid så finns det bättre val av telefoner.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Generellt väldigt nöjd med telefonen och jag gillar Oneplus som varumärke. Sänker däremot betyget rejält på grund av problemet med touchen som jag har. I de välvda sidorna av skärmen så laggar touchens respons så otroligt mkt så att det knappt går att skriva med de yttersta bokstäverna i tangentbordet. Pinsamt Oneplus. Och den annars så hjälpsamma supporten hävdar att det är "normalt".
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Prisvärd, bra prestanda.
  Bra kamera men ingen värsting.
  Riktigt bra batteritid men till och från lite väl många buggar i mjukvaran.

  3.8 / 5 Kommer köpa Oneplus igen om inte Samsung S-serie får rimligare priser.

  Edit: Haft mobilen 1 år nu, gått från nöjd till väldigt nöjd. Alla småbuggar försvann efter ca 1-2 månader. Snygg o enkel mjukvara med många möjligheter. Batteritiden är fortfarande grymt bra. Inte alls känt av någon försämring i prestandan som jag tycker jag gjort med tidigare mobiler efter 8-12 månader. Brukar annars börja kolla lite smått på ny mobil efter ett år men verkligen inte nu. 4,8/5.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Riktigt bra lur, skulle lätt ha kunnat betala mer. Dock saknar jag trådlös laddning och makrokameran är ett skämt, den vanliga kameran tar bättre närbilder än makron.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har ägt luren i drygt en månad nu och är väldigt nöjd. Helt klart bästa luren jag ägt. Jag har gått tillbaka från iPhone efter många år och ångrar mig inte en sekund. Äntligen lite valmöjligheter.