Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei Watch GT 2e

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Smarta klockor (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Bra hårdvara: snygg med fin kvalitetskänsla, bra skärm, fantastisk batteritid (speciellt jämfört med min Samsung Galaxy Watch), tillräckligt snabb, hittar GPS fort osv.

  Men mjukvaran: Tyvärr saknar den basala funktioner som tränings- och aktivitetsklocka. Tex finns inte skidåkning (vare sig utför lr längd) bland de 50-talet sporter som finns (bl.a. magdans, dart och skumma kampsporter jag aldrig hört talas om), så allt måste loggas som löpning. Det finns ingen automatpausfunktion. Den loggar inte heller cykling eller promenad automagiskt som min gamla Samsung gjorde utan det måste aktiveras manuellt och man har redan hunnit gå en km innan den fattar att man är ute och går.

  Synd och skulle lätt kunna åtgärdas mem har inte kommit någon uppdatering under de tre månaderna jag har haft den. Skulle ovan punkter åtgärdas skulle jag utan tvekan ge den en femma.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska dålig
  2 mån sedan
  Anlände och sprang i 3 dagar sedan blev allt svart och tyst. Skulle inte ladda och nu fastnat med det under julperioden. Meningslöst kinesiskt skräp ..