Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Robotdammsugare (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Nja. Har nog mer besvär en fullföljda städningar.

  För att fatta de kort får jag ofta starta om maskinen för den kört någonstans den inte ska köra till (tex att ja valt att den ska städa ett rum, men mitt i städningen kör den till ett annat), eller att den passerar no-go zoner och man måste flytta ut den och starta om för "den har tappat sinnet om vart den är" och kör tillbaks till där den var för den tror det är någon annanstans en var de är.

  Det händer också ganska ofta att man sätter den på ett uppdrag, men den startar och står bara och vickar fram och tillbaks tills jag stänger av och bär tillbaks den till sin laddstation.

  Och har inte ett besvärligt hem. 99% är bara parkett, inga trösklar eller annat som är vanligt att vara besvärligt för robotar.

  Tror även om de är lite dyrare, att S5 och S6 kan vara bättre. Finns mycke mer reservdelar med såsom borstar, moppar, hjul osv osv.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Köpte denna då min tidigare Xiaomi Roborock S5 lade av efter tre års trogen tjänst.

  Tyvärr är denna nya varianten som Xiaomi själva tagit fram inte alls lika bra som tidigare S5 (och S6 förmodar jag).

  Det största problemet är mjukvaran som hela tiden tappar bort sig, kör roboten in mellan ett par stolsben så blir den vilsen och utan förvarning ger upp och åker hem. Samma sak vid lite "högre" (ca. 1,5cm) mattkanter eller gardiner som går nära golvet. Inget av detta var något problem för S5:an.

  Grymt irriterande att starta en uppstädning av hela hemmet och efter två minuter får man en notifikation; "cleanup complete" och appen visar att roboten körde rakt fram till en stol, blev rädd och åkte hem.

  Det är synd, för själva dammsugningsfunktionen är väldigt bra och appen till iOS har här från start bra funktioner (för S5 tog det över två år innan den blev stabil och erbjöd bra funktionalitet) – men har riktigt ändå inte riktigt samma flexibilitet som tidigare S5 (varför finns ingen "go to"-funktion?! Endast "point cleanup" finns).

  Rekommenderas nog endast om du har ett ganska spartanskt litet hem – för priset är bra, får bara hålla tummarna för att ny mjukvara kommer snart.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Som dammsugare: Hur bra som helst. Dammsuger våra 100m2 på en laddning med medium sugkraft. Plockar upp betydligt mer skräp och damm än vår gamla.

  Som mopp: Ett komplement men inte mer.

  Det följer med en dammbehållare för dammsugning och en damm/vattenbehållare för att moppa. Dvs med damm/vattenbehållaren dammsuger och moppar den samtidigt. Den kan inte enbart moppa. Ritar upp hemmet och det är enkelt att dela upp i rum osv. Även no go zones är enkelt att ställa in. Rekommenderas!
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Mycket nöjd med den överlag, har bara två klagomål och det är att man inte kan sätta no mop zones och att den inte kan hantera flera våningsplan.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Fungerar perfekt på mattor, trösklar etc. Vid lite tunnare mattor finns en tendens att mattan följer med i hörnen. Men det är bara att se och lära sig med tiden vad som behövs justeras. Rent skitsnack att den inte klarar av högre mattor. Moppfunktionen fungerar också klockrent. Våran Mop Pro gör Jobbet! Enda negativa är att det inte finns karta för 2 våningsplan.
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  Fungerar dåligt över lite högre mattor, tyvärr fungerar det inte som man hoppas...