Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Remington Shine Therapy Pro S9300

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Remington Locktång & plattång (99)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  22 dagar sedan
  I samarbete med Remington har jag fått äran att testa denna plattång. Den är lite mindre än en vanlig vilket gör den smidig att packa ned i resväskan vilket jag som reser mycket värderar högt. Blir snabbt varm vilket jag uppskattar och har en sjukt snygg design. Jag som även använder plattången för att göra lockar tycker att håret glider bra mellan värmeplattorna och ger en glansigt färscht slutresultat. Lätt, smidig och snabb uppvärmning är tre ord som passar denna plattång!
 • Perfekt
  24 dagar sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa den här plattången som gör håret riktigt platt och skinande fint. Jag har långt tjockt skandinaviskt hår som tar tid men med den här plattången blir håret färdigt snabbt. Den är lätt att hålla i och man kommer åt från rötterna med den. Extra plus för att den värms upp riktigt snabbt, den signalerar när den är uppvärmd, har en digital display, samt lång sladd. Det känns som att man har tänkt till på alla bitar när man skapade den här plattången. Dessutom är den ju riktigt snygg!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa deras Shine Therapy PRO plattång och jag är nöjd, nöjd nöjd. På låga temperaturer lämnade plattången mitt hår glansigt med en len finish vilket gör att jag slipper platta om slingor och tära på håret i onödan.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med remington har jag fått prova denna plattång. Alla andra plattänger som jag har prövat kan slänga sig i väggen, denna är den enda jag skulle sätta vid mitt hår! Ja, det är skillnad på plattång och plattång. Man känner direkt skillnad när den går genom håret.
  Andra positiva egenskaper med denna läckerbit är att den har snabb värmningstid, håret fastnar inte, lätt att använda som locktång också! Den ger ett glansigt och fantastiskt fint resultat!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med remington har jag fått prova denna plattång under ett par veckor. För mig som använder plattång nästintill dagligen så kräver jag bra kvalitet, så lite slut på håret som det bara går och att man kan reglera temperaturen. Denna plattång har definitivt allt detta och lite till. Jag är supernöjd och fungerar även utmärkt att göra lockar med. Tummen upp från mig
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa deras Shine Therapy PRO plattång. Den keramiska beläggning är infuserad med marockansk arganolja vilket gör att håret blir mjukt och silkeslent utan friss! Plattången värms upp snabbt och går att reglera till flera olika temperaturer. Superbra och prisvärd plattång, är mer än nöjd med den!