Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Redmi Mobiltelefoner (54)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Recension: Handlar om inbyggd reklam.

  Köpte redmi note 8 pro på release, fick testa redmi note 9 pro, same same.

  Är du OK med inbyggd reklam, kan du ignorerar denna recension.

  För min del, reklam inbyggd i systemet är inte OK! Vill du lyssna på musik? Reklam gäller. Behöver du flytta/ändra/navigera filer? Reklam som gäller! Vill du surfa webben? Reklam! Helt enkelt, system appar, innehåller reklam, det går ej att "disable" eller avinstallera dessa appar, det går heller ej att betala för att bli av med reklam. Tyvärr, och på grund av denna anledning, rekommendera inte denna mobil till nån.

  Är du OK med reklam? Köp, annars, you been warned.

  Uppdatering: folk bli inte missriktade av artiklar med titel som *how to turn off ads in xiaomi*, det handlar om "personalized", ej reklam. Reklam kan man inte stänga ner i xiaomi mobiler för det är del av paketet, d.v.s (business model).
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Trots att några skriver att man kan inte ta bort reklam, det är helt möjligt att göra så. Reklam finns endast i appar som Xiaomi har gjort själv, typ filhanterare t.ex.
  Och de kan man stänga av i "App Settings" genom att avstänga "Show suggestions". Det enda man får som "Suggestions" är ju bara det som kallas reklam. Det tar mindre än 15 sek i appen att stänga av, och som sagt är det bara "Mi" apparna (och MIUI som är lika lätt). Vi pratar om max 2 minuter beroende på vilka appar man använder alls. De flesta använder ju andra appar till musik och video osv.

  Om "suggestions" avstängs i apparna som används, ser man aldrig reklam igen. Så lätt är det. Det kan väl vara annorlunda i andra Redmi mobiler, men så lätt är det i just denna modell i alla fall.

  Nu har jag haft mobilen i några veckor och är jätteimponerade av snabbheten och batteritid. Och inte haft en enda "reklam" sedan första dagen när jag stängde av alla.

  Om det finns en minus (med tänke på det billiga priset) är det ljudet. Men de som lyssnar på musik eller video genom högtalaren i mobilen istället för hörlurar är alltid irriterande och det skulle aldrig göras i första hand. Ljudet när det gäller samtal är helt okay.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Det mesta stämde som jag läste innan att pixlar GB mm på allt är i nivå med en iPhone som kostar tre gånger så mycket.

  Vad jag inte visste:
  +Batteriet laddas ännu snabbare än jag trodde.
  +Det är inget problem med reklam. Upplever Google Chrome precis som på vilken enhet som helst. Spotify premium likaså. Kanske ska man undvika att använda Xiaomis appar. Inget tvingar eller styr en till att göra det.
  +Installationen där i stort sett allt från min gamla mobil kom med gick helt utan problem när jag satt och åt lunch. Gamla är en Huawei P 10 lite och jag hade farhågor att systemen skulle "bråka" men det gjorde de inte.

  -Använder jag den hela dan med bluetooth på mot min klocka och med skärmen mycket så minskar batteriet markant. Jag får det aldrig tomt men hade nog trott att det skulle ligga kvar längre närmare 100%. Skärmen är stor och jag vet inte hur det är med andra liknande modeller.

  -Den är tung att hålla vilket gjort att jag måste se upp med "iPad-armbågar"
 • Alla omdömen

 • Dålig
  2 mån sedan
  Efter att ha haft en Redmi Note 7 i lite över 1 år och har varit fantastiskt nöjd så tänkte jag uppgradera mig. Men Redmi Note 9 pro har ett problem att den startar om sig väldigt ofta utan någon direkt anledning. BankID var obrukbart då den startade om sig direkt vid inloggning och BankID blev ogiltigt! Xiaomi behöver fixa denna bugg asap! Skickade tillbaka telefonen. Köp ej i dagsläget!
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  gav 2,5k för den under black week. den är ok, stör mig som bara den på miui fast kameran är sådär (kanske går att ta bra mörkerbilder med pillande? hittills värdelöst), bra batteritid, lätt att surfa på då den är snabb så när man väl vant sig blir den väl bättre. min gamla lg hade bättre högtalare osv men denna duger. hade kanske vart värt att betala 1k mer för motsvarande samsung för att slippa alla konstigheter. allt som allt en svag trea efter drygt en veckas användning för vad jag gav för den.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Been using for a week. Feel really good. Camera is powerful; system react fast. Bought it for 2490kr, no more complain. Using android is tricky actually, it is flexible than iOS, so it is up to how you set it up. Try to close or delete the services and apps that you don't need, phone might be lighter and faster.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Köpte den här för att ersätta min gamla Huawei Honor 8 vars batteri var helt slut.
  Jag befarade att jag skulle tycka att den var lite för stor och det är den definitivt.
  Men de flesta Android-mobiler är tyvärr så här stora nu (skärmstorlek på runt 7”).
  I grunden är det det en väldigt bra produkt men det finns några saker som är mindre bra:
  1. Den är alldeles för stor för man skall vilja använda den som daglig mobil. Passar INTE i bakfickan på jeansen.
  2. Ljudnivån är löjligt låg. Trodde det var något fel på produkten men det skall nog vara så här. Tyvärr.
  3. Mjukvaran har man inte lagt mycket resurser på (Android 10). Mycket sämre än på Huawei Honor 8 med Android 7. Det märks tydligt att Huawei har lagt mycket mer arbete på användargränssnittet och funktionaliteten vilket inte Xiaomi gjort i motsvarande grad. Informationssidan som visar batteristatus är ett exempel på usel design. Det ser ut som en 5-åring har gjort den biten. Man får helt enkelt ladda ner en separat app för att hålla koll på batteriförbrukningen.
  4. Hade inte räknat med all reklam som poppar upp på olika ställen. Kanske går att stänga av (?). Grymt irriterande.

  Slutsats:
  Jag bytte istället batteri på min Honor 8 som är en fantastisk mobil och använder den tillsvidare som daglig mobil.
  Den här produkten från Xiaomi får istället ersätta min trötta Nvidia-platta för rent hemmabruk i soffan. Android-plattorna är ju generellt väldigt dåliga med usel prestanda så där funkar Xiaomi Redmi Note 9 Pro som en fullvärdig ersättare.
  Men som mobil? Nej tack.
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Väldigt mycket för pengarna

  Bytte från en Samsung galaxy s9 plus som börjat bli lite trasig. Detta känns inte direkt som en uppgradering men som att den är på ungefär samma nivå. Skärmen är inte riktigt lika fin, saknar OLED lite. Kameran är på ungefär samma nivå.

  Batteriet är fantastiskt. Klarar två dagar utan problem, ca 20% kvar efter andra dagen. Dessutom väldigt snabb laddning.

  Igen, väldigt mycket för pengarna. Väldigt glad att jag inte gav 3-4 gånger mer pengar för de få funktioner som saknas.

  De stora nackdelarna skulle jag säga är storleken (ganska tjock och tung) samt skärmen.
 • Bra
  7 mån sedan
  Hej!

  Byte från Samsung s9 till Mi 10.
  Är väldigt nöjd med mobilen, men det ända jag måste klaga på är ljudet från den! Borde ha bättre ljudnivå, hörs inte som det ska vara,när det gäller YouTube/ media spelare mm.
  I paketet det ingick inga hörlurar ! Det är standard idag det ingår med mobilen. Xiaomi överlag säljer kvalitet på sina varor.
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Ett stort minus med denna mobil är ljudet, sjukt dåligt tyvärr.
  En del reklam i appar förekommer inget som stör mig jättemycket dock.

  Priset gör dock att mobilen får 3 stjärnor.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Bästa telefonen jag haft, slår både Apple och Samsung telefoner jag haft tidigare. Kameran, batteriet och hastigheten är så bra!
  Rekommenderas varmt.