Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Roborock S6 Pure

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Roborock Robotdammsugare (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Köpte denna, i svart, på Elgiganten. Vår första robotdammsugare, och har bara haft den ett par dagar, men är redan salig över detta inköp. Pga min sjukdom har vi behövt städhjälp, vilket inte fallit ut helt till vår belåtenhet. Med den här lille roboten kanske vi inte kommer att behöva hjälp alls, för en del kan jag göra själv.

  Efter en snabbtitt i bruksanvisningen var den på laddning på sin station och jag installerade appen på min telefon. Sen gör den precis det den ska, den dammsuger helt själv och tar sig runt riktigt bra. Tar under soffor och sängar och skåp, klarar lite tjockare mattor jättebra. Tunna trasmattor är det lättast att plocka bort. Likaså får man sätta upp stolar om man vill att den ska komma åt riktigt bra under kök- och matbord.

  Navigerar superbra och har hittills aldrig fastnat. Kan användas på flera våningar, fast man får då flytta upp dockan också tillfälligt. I appen kan man välja om man ska städa helt våningsplan, ett rum eller en zon. Likaså kan man välja sugstyrka.

  Finns en "moppfunktion " också. Egentligen är det mer som en våtdammtorkning av golven, men den funkar jättebrabra den också. Dock får man sätta upp tillfälliga no-go zoner där man har mattor.

  Enkel att styra med appen, enkel att sköta och gör jobbet bra. Inte alltför högljudd ens på högsta sugkraften.