Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple MacBook Air (2020) - 1,1GHz QC 8GB 512GB 13"

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple MacBook Air (13-inch, Early 2020). 7 produkter i generationen. 13 föregångare och inga efterföljare
Jämför pris på alla Apple Laptops (Bärbara datorer) (245)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Apple MacBook Air med Retina (2020)
  Core i5 16GB 256GB SSD 13.3"
  16 990 kr ink moms 13 599 kr ex moms
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppgraderade till 16 GB RAM på den här krabaten, och tillsammans med i5-processorn är det en utmärkt arbetshäst för skrivbordet. Surf, mejl, Office, videosamtal, och även en och annan video- eller fotoredigering tuggas enkelt ned av Air. Jag har hört fläktarna susa tyst, tyst, en enda gång, under uppdateringen av mac OS, men det är också allt. Maskinen osar kvalitet i sitt frästa aluminiumchassi, och som en i Apples ekosystem allt djupare sjunkande individ, fascineras jag ständigt över de små egenheterna. Jag öppnar datorn - den känner av min Apple Watch och låser upp sig ögonblickligen. Det ringer eller trillar in ett SMS - jag får upp allt direkt på skärmen. Min son begär mer skärmtid på sin iPad - jag får en notis och kan hantera ärendet på ett outsägligt smidigt vis.

  Är du ute efter en liten arbetshäst, utan att du för den sakens skull har tyngre sysslor att utföra, då är Air mer än tillräckligt kraftfull. En sweetspot är att uppgradera till i5, 16 GB RAM och eventuellt mer lagringsutrymme om du behöver - jag gör det inte, utan klarar mig utmärkt med de nu mer acceptabla 256 GB som är standard. Vet du dock med dig att du behöver mer prestanda, välj någon av Pro-modellerna, och slipp bli ledsen.