Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple MacBook Air (2020) - 1,1GHz DC 8GB 256GB 13"

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple MacBook Air (13-inch, Early 2020). 5 produkter i generationen. 13 föregångare och inga efterföljare
Jämför pris på alla Apple Laptops (Bärbara datorer) (188)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  17 dagar sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  En bra uppdatering med bra tangentbord + 256GB SSD

  MEN! den har dåligt kylsystem. Fläkten är inte ansluten till CPUn vilket gör att den kyler dåligt vilket ger onödigt fläktljud och hög temp. Kolla 2020 MacBook Air Long-term Review Max Tech på YouTube innan du köper.

  + relativt billig
  + bra att skriva på
  + webbrowsing där man främst läser
  - för allt prestandakrävande köp pro istället
 • Acceptabel
  8 dagar sedan
  Väldigt högt fläktljud, ett problem som Apple länge dragits med. Därför är det förvånande att de ännu inte åtgärdat det. Dessutom bara en dual core när många budgetdatorer använder 6 eller mer kärnor i sin CPU. Får ändå 5 p.g.a riktigt bra trackpad men detta är inte bra nog i 2020.
 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  För en vardagsanvändare som inte behöver massa kraft men vill ha en dator med bra skärm, bra ljud, bra byggkvalitet, bra batteritid och snabb systemrespons så är denna kanon. Visst den är passivt kyld som förra omdömet påpekade, men sålänge du inte redigerar videos eller annat tungarbete så har jag inte hört fläkten mer än nån enstaka gång ens. Bra premium basprodukt :) Jag skiftade för övrigt från en macbook pro late 2013 och är jättenöjd.