Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPad Pro 12.9" 128GB (4th Generation)

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple iPad Pro 12.9 (4th Generation). 7 produkter i generationen. 3 föregångare och inga efterföljare
Jämför pris på alla Apple Surfplattor (159)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Bara haft enheten i någon vecka, så kanske blir en uppdatering längre fram när jag använt den längre tid.

  Jag köpte den med minst minne 128GB, annars blir det alltför dyrt. Räcker för mina behov då jag ändå lagrar mina raw bilder på antingen en extern hårddisk eller via molntjänster som Adobe. Köpte även pennan som är dyr, men trevligt för bildbehandling.

  Detta är den stora 12,9 tum varianten. Det första som slår en är den fantastiska skärmen. Oerhört skarp och bästa skärm jag upplevt på en padda.

  Men iPad Pro är mer än en ”vanlig” iPad. Menyerna är annorlunda och bättre, du kan exempel dela skärmen med 2 appar. Gränssnittet på appar som stödjer modellen är grymt bra. En oerhört snabb enhet. Pennan har jag köpt. Väl dyr, men väldigt trevligt att jobba med den. För mig som är fotograf är iPad Pro tillsammans med Adobe Photoshop och Lightroom mycket bra. För den resande fotografen är detta en dröm.

  Lite dåligt är att det ej är ingår USB C till USB adapter samt USB C till SD kortläsare.
  Ska man ha båda så får man punga ut 745 kronor till. För man vill gärna koppla in en extern hårddisk då råfiler tar för mycket plats för det interna minnet.

  Har ni en av de senare iPad modellerna är kanske Pro lite onödigt för er som bara använder iPad som padda för att surfa lite och nöje. iPad Pro är ett bra alternativ till en dator. Speciellt med ”Magic keyboard”.

  Men priset avskräcker mig på och kommer inte lägga över 4000 på ett tangentbord då jag mest jobbar med fotoredigering och använder då pennan. För er som är på resande fot och skriver mycket text så är det förstås en annan femma.
  När jag väl skriver själv så sitter jag henna med min iMac.

  Jag rekommenderar den stora modellen på grund av att du kan göra så mycket mer med ytan.

  Hade blivit full pott om priset varit lägre. 12,9 tummaren legat under 10.000. Kanske 7000-8000 kronor hade varit mer ok inklusive pennan för minsta minnet med Wifi.

  Nu får man hosta upp minst 14000 vilket är överpris, även fast detta är en grym produkt. Men rekommenderar denna enhet bara till dem som kommer använda den till jobb och mer seriös användning. Den nya iPad. Vanliga modellen täcker de flestas behov till ett mycket lägre pris.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Helt underbar. Kör alla Teams möten på den. Den inbyggda mic/högtalare fungerar fantastiskt.
  Att surfa med exempelvis Firefox är lika snabbt som en dator.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Suverän.