Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone SE 64GB (2nd Generation)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (93)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.21)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  5 dagar sedan
  Mycket bra kamera !
  Batteri tiden räcker för mig 1/5 dag , nöjd med tiden iaf jag..
  Helt fantastiskt byggt kvalité på mobilen,
  precis som vanligt Apple levererar!
  Värd varenda krona!
  Rekommenderar stark!

  Uppdatering
  Alltså när jag börja använda mer och
  Mer så märkte jag kameran den tar så fina och klara bilder helt grymt !
  Utan tvekan bästa mobil på många sett på denna pris klassen ! T.o.m. mer!
 • Acceptabel
  11 dagar sedan
  Helt okej om man måste ha en iPhone. Men snacka om budget. Skärmen och batteriet är ju löjligt dåliga för vad man betalar.

  Men stort plus för att man släpper en mindre mobil utan att begränsa prestandan.
 • Mycket bra
  11 dagar sedan
  Dä ä bra. Man vill ha iPhone, dä ä kung!
 • Ganska bra
  15 dagar sedan
  Kan väl hålla med många här, priset och processorn är bra, resten är mediokert
 • Mycket bra
  16 dagar sedan
  Hade fått 5 stjärnor om 400$ priset hade suttit.
 • Usel
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 16 dagar sedan
  +priset
  +procerson
  -skärmen är bara 720p
  -bateriet är patetisk även för den här prisklassen
  -den kan filma i 4k men har igen bara en 720p skärm
  - ingen minneskort läsare
  Inget hörlursutag

  Det finns bättre och billigare Android telefoner
 • Ganska bra
  17 dagar sedan
  Uppdaterat: 17 dagar sedan
  Ägare i max 6 timmar sen lämnade jag tillbaka den.

  Stod bara inte ut med att gå tillbaka till svarta ränder på topp och botten av mobilen, känns som att byta till 4:3 skärm.
  Inte för mig, trots pangpris 250kr/m 8GB surf.
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Grym telefon i allt även priset!
 • Perfekt
  23 dagar sedan
  Uppdaterat: 19 dagar sedan
  Grym mobil
  Jag tycker om home knappen
  Snabb!
  Mycket bra kamera !
  Batteri tiden räcker för mig 1/5 dag , nöjd med tiden iaf jag..
  Helt fantastiskt byggt kvalité på mobilen,
  precis som vanligt Apple levererar!
  Värd varenda krona!
  Rekommenderar stark!

  Uppdatering
  Alltså när jag börja använda mer och
  Mer så märkte jag kameran den tar så fina och klara bilder helt grymt !
  Utan tvekan bästa mobil på många sett på denna pris klassen ! T.o.m. mer!
 • Dålig
  22 dagar sedan
  Fortfarande helt värdelöst stöd för att göra enkla saker som att föra över filer från mobilen till datorn.
  Också helt värdelöst att Apple envisas med att deras iphones tvunget ska filma i .MOV-format, vilket har väldigt dåligt stöd inom i princip alla applicationer utanför MacOS.
 • 24 dagar sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  24 dagar sedan
  Mitt omdöme baseras på att jag fick telefonen för 4000:- via en kampanj (inte med abonnemang), hade aldrig betalat 5500:- som jag anser är ett rejält överpris.
  Värt att nämna är också att jag kommer från 10 år med Android och detta är min första iPhone.

  MJUKVARA
  Som sagt, kommer från 10 år med Android. Project Treble är Googles senaste initiativ i en rad av misslyckade försök att lösa uppdateringssituationen för Android. Faktum kvarstår, vill du få mer än två OS-uppdateringar finns bara ett alternativ. Det bästa exemplet på detta är iPhone 5S. Den lanserades 2013 med iOS 7 och slutade på iOS 12 och får FORTFARANDE säkerhetsuppdateringar, snart 7 år senare. Kolla YouTube om du undrar hur iOS 12 presterar på en 5S. Avsaknad av uppdateringar är egentligen den enda anledningen till varför jag nu överger Android.
  Jag skaffade en iPad förra året så har redan vana av iOS. Jag tycker inte iOS är bättre än Android eller vice versa, båda har fördelar och nackdelar. Android är friare och har mer nischade appar som Kodi och emulatorer, men iOS filhantering är sen iOS 13 överlägsen. Files har native SMB-stöd och alla molntjänster som Dropbox, Google Drive, OneDrive etc integreras direkt i Files. Och symbiosen mellan iOS och iCloud är fenomenal. Om du som jag föredrar Microsofts och Googles ekosystem är det helt plattformsneutralt. Apparna är mer eller mindre identiska mellan Android och iOS, det gäller faktiskt de flesta apparna jag använder. De som bara finns för Android har jag lyckats hitta substitut för, och väldigt sällan har jag betalat något, förutom spel.

  PRESTANDA
  Det är väl ingen överraskning men telefonen är löjligt snabb tack vare sin A13.

  SKÄRM
  Den största skärm jag haft på en mobil är 5,1" (16:9) på en Huawei P10 som SE'n ersätter. 4,7" är såklart en märkbar skillnad och jag hade gärna haft större skärm men detta är en kompromiss jag kan leva med. Det viktigaste för mig som mest kör RSS och Reddit är bredden i porträttläge, och eftersom de flesta mobiler idag med större skärm har ett mycket mer avlångt bildförhållande är de inte så mycket bredare i porträtt. Detta medför också att 16:9-video inte blir så mycket mindre så länge du inte är en sån där hedning som croppar.
  Skärmen har inget backlight bleed och jag tror det inte finns mycket i samma prisklass som når 625 nits i ljusstyrka. Jag är 38 och behöver inte glasögon men kan såklart inte tala för någon som är 20, men på normalt läsavstånd ser jag ingen skillnad på 300 eller 400+ ppi. Jag hade föredragit OLED, men då hade troligtvis ljusstyrkan minskat (t ex Pixel 3a med OLED når 425 nits).

  BATTERITID
  Jag har snittat 2 dagar på min Huawei P10 med ca 4 timmar skärmtid. Det är vad jag får på SE'n också. Detta beror nog mycket på att iOS drar mindre i standby. När telefonen väl används sipprar procenten snabbt iväg.

  KAMERA
  Jag fotar alldeles för lite för att kunna ha en trovärdig åsikt. Men att kunna filma 4k i 60 fps är imponerande.

  Den här recensionen spårade rätt rejält och blev alldeles för lång, men nu kommer jag inte på något mer.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Smart drag av Apple för oss som ogillar att telefonerna blivit alldeles för stora. Jag äger en Galaxy s10 som jag är nöjd med men kan inte annat än sakna min gamla iPhone 7 och dess formfaktor. Min fru äger en iPhone 8 och den är som en dröm att använda där jag faktiskt når hela skärmen med tummen och därav kan använda med en hand. Förstår inte hysterin kring "Screen to body ratio". En telefon ska vara bekväm att hålla i och använda samt vara snabb. Detta är full pott på denna lur. Sedan kritiken till skärmen, den duger gott till allt och behöver inte vara skarpare än vad ögat ändå har svårt att se. Visst är min s10 skarpare men det är inget som påverkar användarupplevelsen.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Fantastisk iPhone. Om du kommer från eller gillar iOS kommer du att gilla denna. Saknar vissa av dem snoffsigare funktionerna hos de dyrare modellerna i.e. trådlösladdning, Face ID, vidvinkelkamera eller OLED-skärm men i övrigt är det nästan samma lur. Denna har en hemknapp och behåller samma design som iPhone 8, vilket för vissa kan vara en fördel och för andra en nackdel. Har ingen hörlursingång och hörlursadapter följer inte med i lådan. Kameran är bra, nästan lika bra som de dyrare modellerna av iPhone. Väldigt snabb och har snabbare processor än iPhone 11, därför rekommenderar jag denna över iPhone 11 eller iPhone 8. Batteritiden är inte så bra men laddar man över natten så klarar man sig nog hela dagen.

  Bra mobil. Rekommenderas.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Snabb mobil bra kamera men jätte dåligt batteritid
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Mycket snabbare än min gamla J4 plus. Liten skärm, men det vet man när den köps, ett val man gör. Skärmen kunde varit aningen mer ljusstark. Kameran fungerar klockrent. Batteriet....det är det sämsta med telefonen, det är det enda jag tycker är riktigt dåligt. Men spelar och surfar mn inte för mycket är standbytiden bra.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Billigare och bättre.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Jag har haft min i 3 dar och jag har använt en Pixel 3 innan. Den känns så klart liten även om den inte skiljer jättemycket från Pixel 3. Men redan efter 3 dar så är jag van och uppskattar hur lite plats den tar i fickan. Och jag har alltid telefonen i handen när jag joggar eller promenerar så vill inte ha nåt jättestort.
  Fast behövde definitivt ett fodral för att den inte skulle kännas för liten i handen.

  Skärmen är helt ok för mina behov. Jag kollar inte film på mobilen men för messaging, videosamtal och att läsa nyheter/websurfa funkar den utmärkt.

  Den känns rapp vilket man kan förvänta sig med tanke på innanmätet.

  Har inte märkt nån jätteskillnad på batteritiden jämfört med pixel 3.

  Tyckte att den laddar väldigt snabbt vilken jag antar är pga av det mindre batteriet.

  Köpte den röda modellen och det känns som en kul och fräsch färg. Fodralet är genomskinligt så att man ser färgen.

  Jag köpte min i USA så jag är nöjd med priset och vad jag fick för pengarna. Skulle inte varit lika nöjd om jag betalat svenska priset.
  I USA är den väldigt prisvärd där man kan få 128GB för under $400. Svenska priserna måste komma ned till 4000 sek för 64GB modellen innan jag skulle säga att det är värt det.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Mycket bra och smidig telefon för en i Apples fall rimlig penning. Köpte med obegränsad surf hos 3 för 499kr i månaden vilket jag anser är en bra deal
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  + Samma högpresterande processor som i iPhone 11 och 11 Pro, men till ett billigare pris. Den är dock aningen undervoltad p.g.a. det lilla batteriet.

  + Otrolig pris-till-livslängd-ratio. Det finns billiga och bra Androider, men förvänta dig inte att de får uppdateringar längre än två år. En ny iPhone kan du, om du vill, använda i minst tre år. Jag hade min gamla iPhone SE i fyra.

  + Filmar i 4K, och gör det bra.

  + Det är en iPhone. Du får lång livstid, bra produktionskvalitet, stabil och säker programvara, schysst integritetsskydd, överlag en solid lur för genomsnittsanvändaren.

  -----------------

  - Batteriet är inte mer än dugligt. Du får inte samma batteritid som en XR eller en 11, men det duger.

  - Inget hörlursuttag. Standard, men ändå dåligt.

  - Ingen nattfotografifunktion i kameran! Detta är väldigt dåligt, då A13-processorn lätt hade klarat av det. Apple vill väl att det ska vara reserverat för de dyraste lurarna.

  - Gammal design vid det här laget, och dålig skärm-till-chassi-ratio.

  Det är lätt att klanka ner på 720p/LCD-skärmen och bara 3 GB RAM, men den kritiken tycker jag är orimlig då man måste titta väldigt, väldigt nära för att kunna se pixlarna på skärmen trots 720p, och iOS är bra på RAM-hantering och klarar sig fullgott på 3 GB.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Otroligt bra på allt utom batteritiden.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Fantastiskt prisvärd!

  Ignorera personen som gav ett dåligt omdöme och sa att det finns bättre Android mobiler för samma pengar, det gör det inte. Nya iPhone SE har A13 processorn och är snabbare än de nyaste dyraste Android modellerna. Du hittar nog inte en mer prisvärd telefon än det här. Visst, batteriet kunde varit bättre men det är helt ok för priset.

  Den mest prisvärda iPhonen någonsin, och den perfekta första iPhonen om du inte haft en tidigare.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Väldigt prisvärd iPhone!
  Med A13-chippet har den snabbare single core performance än samtliga Android-telefoner på marknaden.
  Till skillnad från Android-telefoner som tillverkaren slutar ge uppdateringar för efter dryga året, ger Apple uppdateringar i flera år. Och med tanke på det snabba A13-chippet kommer denna lur kännas snabb i i många många år!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  18 dagar sedan
  Detta är helt enkelt en iPhone 8. Varför någon skulle betala $ 5 500 för den här är förståelig för mig. En Android-telefon för 1/3 av priset kan erbjuda mycket mer än detta.