Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Maserati MC-ES80 El-scooter

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Maserati Elscootrar & Elsparkcyklar (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 26 dagar sedan
  Jag köpte den här pga lägre vikt och mindre skrymmande än andra elsparkcyklar, men tyvärr den är inte bra. Jag har inte haft några problem med montering och den kändes fräsch och snygg när jag packade upp den. Men tyvärr, fjädringen är dålig och den upplevs som stötig. Den är ganska svag, laddar ur relativt snabbt. Det började regna när jag åkte idag och då verkar det som att det har kommit in vatten vid startknappen på styret som gjort att det blivit kortslutning (den står och blinkar och piper och går inte att stänga av), uselt att den inte är isolerad. Den här sparkcykeln är pengar i sjön, köp inte. Det står att den väger 12kg, men när jag väger den så visar den 14kg.

  Edit: Efter en månads användning är jag inte lika missnöjd längre. Knappen gick att lösa med en värmefläkt, nu ska jag inte köra i regnet mer. Den är rätt smidig och trevlig, möjligen lite svagare än vad man kan önska.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Vi købte hos cdon Maserati MC-ES80 og opdagede straks nogle omlakeringer. Desuden bemærkede vi, at stellet er skævt både foran og bagpå. Vi har fået returseddel fra cdon og sender Maseratien tilbage.
  Den ene stjerne er en stjerne for meget. Nul stjerner er mere korrekt, når man betaler for en ny vare og modtager en tydelig brugt eller beskadiget vare.
  Måske har vi fået den vare, som en anden køber har returneret.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  + Snygg
  + Billig Maserati
  + Inbyggda lampor
  + Lätt att fälla ihop
  + Dubbla bromsar

  - Kör inte
  - Manualen stämmer inte
  - Dåligt monterad
  - Skruvar fattas

  Den får en stjärna för att den fortfarande fungerar som dekoration. Det blir retur och annat märke.

  Uppdatering: Efter att ha skruvat isär den igen inför retur upptäcker jag flera skavda områden och delar av dessa är handmålade med svag röd färg av fel nyans. Det ser nästan ut som att det är ett kraftigt skadat exemplar som är bristfälligt reparerat. Det förklarar den dåliga passformen på detaljer samt att skruvar saknas. Frågan är vem som gjort detta och vem som skicka vidare den till mig som "ny produkt". Den fungerar ju inte ens!

  Uppdatering 2: Produkten finns inte ens på tillverkarens hemsida. Det finns en liknande produkt. Jag börjar undra om detta är en Kina-kopia på en Officiell Kina-Maserati. Tillverkaren är kontaktad. Återkommer.

  Efter 2 veckor har jag inte fått något svar varken från tillverkaren eller CDON. Jag fick betala "ångeravgift" till CDON trots att det är ett solklart reklamationsärende. Det går inte heller få tag i någon ansvarig person någonstans. Detta är skandal.

  Köp absolut inte!