Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Weber Connect

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Weber Grilltillbehör (260)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 dag sedan
  En undermålig produkt som är mycket sämre än föregångaren iGrill2. Buggig mjukvara och saknar funktionen att övervaka en högsta/lägsta temp som är A och O när man grillar längre sessioner. Ändå får man med en probe för att sätta i gallret men funktionen i termometern saknas. Har kontaktat weber flera ggr för att få dom att lägga till den funktionen (som dessutom finns i iGrill 2). Blev ett återköp. Köp inte denna undermåliga produkt.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Produkten känns gedigen och välproducerad. Mjukvaran å andra sidan är sorgligt usel. Under flera månader gick det inte att para termometern med min androidtelefon, detta trots uppdateringar av app, telefon och termometer. Supporten hjälpte inte till. Köp INTE
 • Dålig
  2 mån sedan
  Det största problemet, utöver att Weber Connect är en halvfärdig produkt till ett alldeles för högt pris är helt klart oförmågan hos Webers support att lyssna på sina kunder och rätta till problem som rapporteras in.

  Ett exempel, i början kunde jag inte ange måltemperatur i Celcius trots att jag hade ställt in Celcius i appen.
  Supporten envisades med att säga att problemet var enhetsinställningen i min telefon. Lite konstigt tycker jag då andra appar, t.ex. väderappar, rapporterar temperatur i Celcius men Weber är väl experter på området så jag får väl lita på dom.

  Skönt att jag har en så kallad "smartphone", den lyckades nämligen rätta till problemet med måltemperatur alldeles själv och plötsligt kunde jag ange måltemperatur i Celcius. I precis samma veva kom det en uppdaterina av Weber Connect-appen men detta var troligtvis en ren slump. I alla fall om du frågar Webers support.

  Nä, gör det kloka valet och vänta med att köpa en Weber Connect.

  Visst finns det potential men det absolut största problemet idag ligger som tidigare sagt hos Webers support - Lär er att lyssna på era kunder och rätta till problem som rapporteras in, då men först då kan detta blir en bra produkt.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Blev besviken. När jag installerat weber connect i telefonen så uppdaterades hub men slutade fungera. Sen såg jag att flera andra skrivit samma sak typ i Google Play om produkten. Värdelös. Känns inte som färdig produkt.