Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Weber Connect Smart Grilling Hub

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Weber Grilltillbehör (236)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Lovande, men än så länge tämligen usel!

  Köp absolut inte om du vill använda den ihop med IOS. Appen är inte uppdaterad för nyare versioner av IOS där appar måste be om behörighet till Wi-Fi. Så med iOS är det inte möjligt att köra den över wifi!

  Även blåtandsfunktionen lämnar en del att önska. Så fort man är utom räckvidd så måste man aktivt para koppla om enheterna genom ett tryck på termometern. Vilket ihop med punkten ovan ger att prylen för mig i praktiken är kass.

  Wifi uppkoppling fungerar dock om man har en android-enhet, däremot så är appen på android så otroligt buggig att det oftast inte går att ställa in måltemperatur och liknande. Utan det hänger sig...

  Jag kommer behålla min temp, För Jag har hittat en workaround som funkar tillräckligt bra för mig.
  Ställa in temperatur på min iPhone via blåtand, sedan koppla upp fulpaddan och låta den vara kopplad via wifi, och larma när köttet är klart!

  Själva funktionen på termometern är bra, gjorde en köttbit till medium, och lyfte av den när appen sa till. Resultatet var som förväntat.

  Om Weber fixar appen ska jag försöka komma ihåg att uppdatera min recension!
  Men innan dess kan jag verkligen inte rekommendera produkten... annat än som en ouppkopplad termometer... och det finns det betydligt billigare varianter som är minst lika bra att välja på!
 • Dålig
  9 mån sedan
  En undermålig produkt som är mycket sämre än föregångaren iGrill2. Buggig mjukvara och saknar funktionen att övervaka en högsta/lägsta temp som är A och O när man grillar längre sessioner. Ändå får man med en probe för att sätta i gallret men funktionen i termometern saknas. Har kontaktat weber flera ggr för att få dom att lägga till den funktionen (som dessutom finns i iGrill 2). Blev ett återköp. Köp inte denna undermåliga produkt.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Produkten känns gedigen och välproducerad. Mjukvaran å andra sidan är sorgligt usel. Under flera månader gick det inte att para termometern med min androidtelefon, detta trots uppdateringar av app, telefon och termometer. Supporten hjälpte inte till. Köp INTE
 • Dålig
  11 mån sedan
  Det största problemet, utöver att Weber Connect är en halvfärdig produkt till ett alldeles för högt pris är helt klart oförmågan hos Webers support att lyssna på sina kunder och rätta till problem som rapporteras in.

  Ett exempel, i början kunde jag inte ange måltemperatur i Celcius trots att jag hade ställt in Celcius i appen.
  Supporten envisades med att säga att problemet var enhetsinställningen i min telefon. Lite konstigt tycker jag då andra appar, t.ex. väderappar, rapporterar temperatur i Celcius men Weber är väl experter på området så jag får väl lita på dom.

  Skönt att jag har en så kallad "smartphone", den lyckades nämligen rätta till problemet med måltemperatur alldeles själv och plötsligt kunde jag ange måltemperatur i Celcius. I precis samma veva kom det en uppdaterina av Weber Connect-appen men detta var troligtvis en ren slump. I alla fall om du frågar Webers support.

  Nä, gör det kloka valet och vänta med att köpa en Weber Connect.

  Visst finns det potential men det absolut största problemet idag ligger som tidigare sagt hos Webers support - Lär er att lyssna på era kunder och rätta till problem som rapporteras in, då men först då kan detta blir en bra produkt.
 • Dålig
  1 år sedan
  Blev besviken. När jag installerat weber connect i telefonen så uppdaterades hub men slutade fungera. Sen såg jag att flera andra skrivit samma sak typ i Google Play om produkten. Värdelös. Känns inte som färdig produkt.