Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung QLED QE55Q90T

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (512)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Har en 3 år gammal Philips OLED som jag köpte för 15 000. Har upplevt problem med inbränningar så jag ville inte ha OLED som spel/dator-TV. Jag har hört mycket bra om QLED och gick för en lite dyrare modell för att få bättre svärta som man har blivit lite bortskämd med av OLED TVn. Men oj vad besvikna vi blev. Inte alls samma dynamik i bilden. Men i färgstarka 4K HDR scener är den bra. Operativsystemet är riktigt trevligt och den trådlösa kopplingen till soundbaren från Samsung är smidig.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Lite "Bökig" att ställa in,men finns guider på nätet... Hade en 7serien innan. Fylligheten i färger och ljudet är största framstegen... En stor applåd till Komplett som fixade en ny TV direkt.. Den första hade Post Nord lyckats ha sönder i frakten.....
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Jag har haft två LG OLED med inbränningar - ena LG 55ea880v, den andra LG C7 55 tum - båda brände in med grova färg förändringar vid texter nere i bild - 2 rader, det verkar som att textningen sliter ut vissa färger på 2-3 år för OLED, väldigt störande när det inte är textning, aldrig mer OLED. Denna bakbelysta (med zoner) Qled Samsung har tillräckligt bra svärta och mycket bättre ljus än LG OLED, dessutom är nu betraktnings vinkeln tillräckligt bra (för 3 år sedan när jag köpte min sista LG OLED så var betraktnings vinkeln mycket sämre på Samsung Qled men det har Samsung fixat på senare modeller). Möjligen är fjärrkontrollen enda nackdelen jämfört med LG, men det kan även vara en vanesak (jag tycker fortfarande att LG-s pekkontroll är smidigare att använda). Jag rekommenderar denna Samsung.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Otrolig skärpa i bilden. Ett nöje att titta på naturprogram. Ett lyft som heter duga. Ljudet otroligt brs för att vara en platt TV.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Köpte en 55-tum. Jag är mer än nöjd. Svärtan i bilden tycker jag är suverän. Även vid lägre upplösning är bilden bra, och med bra upplösning är bilden otrolig.
  Bra att jag väntade med att köpa en soundbar då ljudet är för mig mer än tillräckligt med en försvånansvärt fyllig ljudbild från så pass små högtalare som det är i dessa tunna TV-apparater.
  Jag är mycket nöjd med köpet.