Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung QLED QE65Q90T

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (418)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 tim sedan
  Detta är en otroligt bra TV. Svärtan är superbra och även om OLED kan bli svartare är detta absolut inget du tänker på när man sitter och tittar på denna, svart är svart. Och det vita kan bli tillräckligt vitt för att blända dig och lysa upp hela rummet. Jag är väldigt nöjd med att ha valt QLED istället för OLED eftersom jag slipper att konstant oroa mig för inbränning. Skönt att bara låta TVn stå på med ett spel i pausläge utan att oroa sig över det.

  Mycket bra tv. Snygg på väggen även om Q90 inte har NoGap fäste utan då får man gå upp till Q95 för några tusen kronor till.
 • Ganska bra
  2 dagar sedan
  QLED 90- och 95-panelerna omskrivs allmänt som det bästa som går att köpa vid sidan av OLED. Efter att ha haft den här TVn hemma några månader och tittat mycket på streaming på kvällarna kan jag säga att det stämmer inte. Bakgrundsbelysningen gör att det blir ganska mycket "cloud"-effekt runt ljusa föremål på mörk bakgrund. Det är en del skumma färger och flimmer i mörka scener. Det här är ingen produkt som kan tävla med OLED, även om priset ligger på samma (eller högre) nivå som OLED.
  Systemet är ganska lättanvänt annars, men innehåller ibland reklam. Jag har en annan panel med Android TV och föredrar det, totalt sett.