Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Remington Shine Therapy Pro AC9300

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Remington Hårfön (53)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  24 dagar sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa denna grymma hårfön. En hårfön i klass med frisörernas.
  Jag älskar den här effektiva maskinen. Jag har långt, väldigt tjockt nordiskt hår men med tunna hårstrån som lätt blir frizzigt. Men med den här hårfönen blir mitt hår rakt och skinande! Så länge man är noga med borsten vid föningen så blir det ett felfritt resultat med stor volym om så önskas. Jag behöver inte ens använda plattången efter jag fönat håret. Så gött! Rekommenderar verkligen den här fönen. Dessutom är den riktigt snygg!
 • Perfekt
  27 dagar sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa deras Shine Therapy Pro hårfön. Och jag säger bara vilken WOW upplevelse. Hårfönens snygga och nätta design gav mig ett riktigt bra första intryck. Den har bra "spurt" i blåsten och den torkar mitt hår väldigt snabbt. Det som jag gillar mest är att den inte väger mycket och att den lätt får plats i resväskan utan att ta alldeles för mycket plats.

  Så vill ni ha en snygg, lätt och otroligt bra hårfön? Satsa på denna.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag har i samarbete med Remington fått testa deras Shine Therapy PRO hårfön. En kvalitativ hårfön som funkar lika bra på sambons hår som den gör på mitt tunna och känsliga hår. Hårfönen lämnar inte håret torrt och stripigt utan lämnar en härlig finish. En bonus är självklart den snygga färgen som gör att den känns lyxigare.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa deras nya Shine Therapy PRO AC-hårfön. Kan bara säga utmärkt kvalitet, fungerar fint på mitt tjocka och långa hår som annars lätt blir frissigt, ger glans och snabb torkning. Vilket är ett måste för mig! Dessutom är den ju riktigt snygg också!
  Andra plus är att värmen och luftflödet är ljusterbart. Kan varmt rekommendera denna hårfön!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med remington har jag fått prova denna hårfön i ett par veckor. Jag som upplever att jag i vanliga fall väldigt lätt får fett hår och behöver tvätta det ofta har sedan jag börjat använda denna få tvätta håret mer sällan. Att man även kan reglera värmen är kanon , är helnöjd 🙂
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa deras Shine Therapy PRO AC-hårfön. Det går att justera värme och luftflöde på hörfönen så att man lätt kan anpassa den efter ens egna hårs behov. Upplevde håret mindre frissigt än vanligt efter att jag fönade med Shine Therapy PRO tack vare marockanska arganoljan som överförs till håret via luftflödet. Jag är väldigt nöjd med produkten!