Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung The Frame QE65LS03T

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (351)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft den 2 dagar, så bara några första intryck.
  - Bilden är naturligtvis fantastisk
  - Bra ljud! Överraskande bra tyngd i högtalarna, 2x20W på 65" så det ska ju vara hyfsat. Förstår inte riktigt hur de gör, men det funkar. Enda lilla störningsmomentet är att rösterna inte går fram riktigt så bra som jag skulle vilja. Har dock höjt upp dem med equalizern i inställningarna
  - Art Mode är förvånansvärt bra. Det är mer än att ha en bild på TVn då den anpassar ljuset mycker mer än på en vanlig tv för att inte lysa för mycket helt enkelt
  - Drar bara ca 70 W i ekoläge, det var viktigt för mig när jag köpte den. Ljusstyrkan i ekoläget räcker och blir över för mig åtminstone.

  En stor fördel är att man får med upphängningen på väggen som gör att den ligger helt platt mot väggen. Det i kombination med den enda genomskinliga sladden till skärmen räckte som köpargument för mig som vill att TVn ska smälta in hemma. Mycket bra och pålitligt väggfäste. Tips. kolla uppsättningsguider på youtube för bra sätt att få den att hamna exakt där man vill.
  Dessutom så ingår det 15 graders tilt, vilket inte är fy skam.

  Enda dåliga - Ingen inbyggd chromecast. De inbyggda apparna är iofs grymma och lättanvända, men t.ex. comhem play finns inte...
  Däremot funkar Viaplay, Youtube, SVTplay, Netflix m.fl. superbra och snabbt.

  Den smälte in så bra hemma på väggen så jag bytte upp mig till en 75 tummare...
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Några saker som jag inte gillar med TVn: Knappar på fjärrkontrollen för appar som man kanske inte har prenumeration på (Netflix, Prime, och Rakuten). Vissa appar går inte att ta bort från menyn (samma sak här, någon har betalat Samsung att dessa skall finnas och användaren har inget att säga om det). Av någon anledning sätts PS4 igång på slumpvisa tillfällen även om jag inte har valt att gå in i den från menyn. Samsung reklam app går igång när andra appar har stängts av--grymt irriterande. Sammanfattning--denna TV får sin låga pris genom att andra har betalat för att få deras appar prioriterad på något sätt, och användaren kan inte välja bort dessa.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Köpte på november-rean för 14.000:- då de alltid verkar ha ordentlig rabatt vid den tiden på året.

  Som TV är den godkänd, helt ok bild och ljud. Är dock inte så kräsen, så man ska inte läsa in för mycket i mina åsikter där. Tycker nog den är lite väl tjock, och tydligen ska nästa version (2021) bli lite tunnare.

  Som tavla trodde jag att den skulle göra sig bättre dock. Färgåtergivning kräver ju bakbelysning, och det blir väldigt tydligt att det bara är en vanlig TV med tavelram. Det är omöjligt att förväxla den med en tavla om man säger så.

  Lite fjantigt att de vill att man ska betala pengar månadvis för konstverk. Det kan man som tur är fixa själv om man importerar bilder på en USB-sticka. Dock är det skrattretande lite minne i TV:n för bilderna, men de tar ju inte så mycket plats, så det är ok ändå.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Mycket nöjd. Utmärktbild och ljudet alldeles förträffligt från de inbyggda och väl dolda högtalarna.
  Enda problem jag stött på är att få ut ljudet till min gamla av-receiver, men det problemet ligger nog inte i Tv:n. Tv-ljudet kvalitet gör hemmabioanläggningen nästan överflödig ändå. Funkar väldigt bra med kodi i r-pi vilket gör att jag inte saknar några appar, vilket kanske jag skulle gjort om jag enbart varit beroende av de inbyggda.
  Tv:n funkar utmärkt som dynamisk tavla, precis som det är tänkt. Här inte hunnit utforska alla möjligheter ännu, men har idag bara gott att säga om denna tv.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Prisvärd med tanke på vad som ingår. Väggfäste ingår vilket gör att Tv:n kan hängas platt mot vägg och kopplas endast med en tunn kabel till en separat box vilket gör upphängningen riktigt snygg. Manualen behövs inte, du blir instruerad på ett föredömligt sätt så fort Tv:n startas. Snabbt gränssnitt och navigering mellan olika funktioner.
  Apple-tv finns som en app, vilket känns som en besparing, och fungerar som en light-version av en riktig Apple-tv. Youtube och Netflix är bra och snabba. Däremot saknas fortfarande app för Canaldigital och Tv4-appen är riktigt buggig, fryser och tappar ljudsynk. Ljudet är ok och bilden riktigt bra, men upplevelsen försämras av en dålig betraktningsvinkel. Det fungerar okej i en soffa mitt framför Tv:n men vid större vinkel än 25 grader så blir bilden disig. Välj en annan modell om du har sittplatser utspridda.