Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung The Frame QE55LS03T

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (550)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.10)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Fick en trasig Dead On Arrival TV. TVn ska returneras innan en ny skickas ut och någon ny kan inte skickas så modellen sålt slut. Öppet köp gäller enbart om kartongen varit intakt. Ingen Kalle Anka på julafton mao. :(
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Bra svärta och färger. Kul med art- och ambient mode. Det var lätt att installera tv:n och ”no gap”-väggfästet ingår. Köpt från samsung.com och fick tvn inburen i mitt hem utan kostnad.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  16 dagar sedan
  Missnöjd..
  Tv hänger sig.
  ljudet mot min Sonos funkar inte.
  Efter kontakta supporten så fick jag ingen hjälp..
  Kass.. ångra mitt köp
 • Dålig
  24 dagar sedan
  Undvik QLED, undvik Samsung och framförallt The Frame. Den är rätt så snygg på väggen, men som TV betraktad är den rätt usel. Möjligen hade jag otur och fick ett dåligt exemplar som efter några veckor började ge ifrån sig höga klickande/sprakande missljud. Elgiganten bekräftade dessutom att just The Frame har dragits med detta fel. Samsung själva förnekar och ger ingen service. Köp ej! Köp OLED istället (punkt slut)
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Är mycket nöjd, inköpt på BF
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Jag köpte min TV på Black Friday 2020 och fram till nu (jan-21) har Art Mode-funktionen att TVn skall bli en tavla när man kommer in i rummet förbryllat. Det har visat sig att funktionen bara fungerar i god belysning. Samsung har tydligen inte använt någon PIR-detektor för rörelsedetektering utan använder förmodligen sin sensor för omgivande ljusnivå. Det fungerar sådär. Denna funktion diskuteras på många ställen men jag har inte sett någon förklaring förrän jag upptäckte den själv när dagarna blev lite ljusare.
  I övrigt är jag väldigt nöjd med TVn.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Enkel att installera och allt ingick som behövs för installation på väggen. Super trevlig koncept med artmode. Helnöjd med kvaliteten på bild och allt.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Över 8 år sedan jag köpte en ny TV och i år var det dags för en ny. Vill inte ha en traditionell och The frame är helt perfekt hemma. Köpte till en extra ram direkt och det gjorde stor skillnad.

  Den sticker ut en bit från väggen, men det är absolut inget som stör. Smarthingsappen är helt ok, men gränssnittet i själva TV:n är sådär. Speciellt att välja tavlor i Art mode är omständigt och inte helt perfekt.

  Vill man så köper man prenumeration för att välja ur Samsungs sortiment på tavlor. Annars kan du lätta ladda upp egna foton att använda som bakgrundsbild.

  Än så länge saknar jag ingen app då de vanligaste är inkluderade som Apple+, Cmore, Svtplay, Tv4 osv. Allt som allt en väldigt bra TV och för priset 10,500kr under blackweek med en extra beige ram.

  Hade jag lätt gjort om samma val idag pga att den ser inte ut som en vanlig Tv.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Trasig vid leverans, väntar på support. :(

  TVn var defekt från första dagen och den stänger av sig efter allt ifrån 5 minuter till flera timmar. Det enda sättet att starta den igen är att koppla ut One Connect-sladden. Supporten har försökt att hjälpa mig men utan framgång. Nu ska TVn returneras och sedan ska jag få vänta på en ny leverans. Hur kul är det med en helt ny TV? Mycket missnöjd med TVn och med Samsung.