Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fujifilm Instax Mini 11

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fujifilm Polaroidkameror (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Denna kamera är riktigt kul att använda! Den är helautomatisk utan några som helst inställningar med ett enda undantag som är ett makro-/selfie-läge som ger ett närmre fokusområde. Inte ens blixten går att stänga av - den aktiveras alltid. På så sätt är denna kamera definitivt gjord för de som gillar att lämnar sin kamera på "auto" när de fotograferar, vare sig det är för att de inte orkar lära sig eller för att de vill slippa tänka på det. Det brukar inte vara jag, jag gillar oftast att ha manuell kontroll, men när varje bild kostar en tia är det skönt att kameran tar hand om exponering automatiskt, framför allt eftersom den gör ett så bra jobb med det. Hittills har jag tagit 7 bilder och varenda en har blivit exponerad så pass bra att jag själv inte hade valt att exponera någon av dem annorlunda. Dock är det värt att ha i åtanke att det dynamiska omfånget av filmen är relativt snävt även jämfört med en vanlig mobilkamera, så ha det i åtanke när du fotar.

  För 700 kr plus ca 10 kr per bild är priset överkomligt. Även jämfört med en begagnad polaroid är Instax klart mer prisvärt eftersom Polaroid-bilder kostar ungefär dubbelt så mycket. Efter redan 70 bilder blir mellanskillnaden priset av denna kamera.

  Om instant-fotografi är något som intresserar dig, du gillar storlexformatet på Instax Mini-filmen och du önskar slippa all manuell kontroll kan jag starkt rekommendera denna kamera. Det enda jag verkligen önskar är att det fanns en knapp för att stänga av blixten eftersom man ibland helt enkelt inte vill eller får ha blixt.